writing-img

krema za podplate

clock-img

09.08.2005, 21:19

clock-img

erika

pencil-img

227

Ali mi zaupate s katero kremo si mažete in masirate podplate, da se koža ne izsuši in ostane mehka?

Tamara

clock-img

09.08.2005, 21:22

clock-img

Anonimen

Oj, Tamara, to bi tudi jaz rada vedela. Ne boš verjela, ampak jaz zdajle sedim z nogami v vodi in si jih občasno malo "postrgam". Super čas za to je tole sedenje za računalnikom. Kremo sicer imam eno iz DM, v omari že eno leto, ampak se mi zdi, da ne pomaga prav dosti. Vsaj v omari ne.:)- Bom pozneje pogledala, katera je.

clock-img

09.08.2005, 21:24

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaz imam negovalno kremo od Oriflame, pa tudi puder v kremi uporabljam saj mi ful pomaga zdaj poleti.
Mi pa ta krema fino zmehča kožo in imam mehke podplate....mi je pa že koža pokala, pa rane so krvavele, zdaj pa o tem ni več ne duha ne sluha.:bravo:

clock-img

09.08.2005, 21:27

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz imam od Afrodite Balzam za noge. Uporabljam jo premalokrat, da bi ti lahko povedala, kolk je dobra. Kadar se namažem je fina. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

09.08.2005, 21:46

clock-img

dadica

pencil-img

556

pozdrav,punce preverjeno od moje mame,ki se je 20 let borila z trdimi in spokanimi petami,sedaj si 14 dni vsak večer maže z navadnim olovnim oljem in podplate ima kot:duda:.Tako da mislim da je to ena poceni varianta in vseeno za poskusit.veliko uspeha in javite če je pomagalo!

lp dadica

clock-img

09.08.2005, 21:46

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni je kozmetičarka svetovala kremo od kolekcije Gehwol, Lipidro-Creme.
:ups:Jo pa tudi jaz zadnje čase bolj malokrat uporabljam, ko pa jo, mi super zmehča kožo.:bravo: Tako da jo priporočam.:)

clock-img

09.08.2005, 21:48

clock-img

erika

pencil-img

227

Jaz moram povedat, da si noge-podplate vsak dan mažem z losionom ali kakšno drugo kremo za telo, pa je vse Blažev žegen. Trde kože sicer nimam, vendar je čez dan kar belkaste barve - čisto izsušena. kot kakšna stara mama. Pa nebi rekla, če si nebi res vsak dan mazala.

clock-img

09.08.2005, 21:50

clock-img

Anonimen

No, zdaj sem šla poiskat. Je od firme Scholl, reče se ji pa Schrunden Salbe. Piše, da pomaga v treh dneh in da je antiseptična, da vsebuje ureo in da obnavlja močno porženelo kožo na petah. Zdaj bom mazala 3 dni in bom poročala, kako bo. Če ne bo bolje, pa na olivno olje.:)

clock-img

09.08.2005, 21:52

clock-img

dadica

pencil-img

556

ja moj :hudicek: škrat je prišel vmes mislila sem olivno olje in ne olovno!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

09.08.2005, 21:54

clock-img

andrej77

pencil-img

185

moja draga uporablja mazilo za trdo kožo Galenski laboratorij, ki sva jo kupila v lekarni v ljubljani... že po dveh dne uporabe se je poznala razlika.. na plus seveda:bravo:

clock-img

09.08.2005, 21:57

clock-img

Anonimen

Tudi jaz prisegam na Oriflame!:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

09.08.2005, 22:12

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Meni bolj kot vse kreme pomaga vsak drug dan pred spanjem nanešeno olivno olje. Pete kot od dojenčka;)

clock-img

09.08.2005, 22:13

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Sem šele sedaj prebrala vse odgovore in videla, da je izpadlo kot da bi od Dadice post kopirala:)- SAmo nisem, kar pomeni, da zadeva res deluje;)

clock-img

09.08.2005, 23:02

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

:)jz mam tud probleme s podplati, pa bom prov probala olivno olje, ker z nobeno kremo in strgali in ne vem kaj še mi ni ratal odpravt trde kože na petah
bomo probal pa bomo vidl

clock-img

10.08.2005, 08:01

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Jaz sem pa najbolj zadovoljna z Justovo.

clock-img

10.08.2005, 10:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

jaz imam eno od Scholl-ovih krem (v beli tubi) in je do zdaj najboljša.
Lp

clock-img

10.08.2005, 15:08

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Definitivno DM-ova, ob redni uporabi!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem