writing-img

krema za sončenje za nosečko

clock-img

13.06.2007, 08:24

clock-img

lasekP

pencil-img

32

V petek gremo na morje. Sem v 28T in do včeraj nisem vedela, da za user posted image ni priporočljiva krema za sončenje, ki vsebuje vitamin A in E. To mi je rekla ginekologinja, in baje je še posebno nevaren vitamin A.

Kar naenkrat se mi je pojavilo vprašanje, ki se mi po eni stani zdi tako "bedno". user posted image
Prosim za nasvete, da nam bo na morju lepo.user posted image

clock-img

13.06.2007, 10:26

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

Hm, tudi jaz nisem tega vedela. Vprašaj v lekarni (mislim, da so izdelki Nuxe naravni), če imajo kaj primernega ali v kaki trgovini z naravno kozmetiko L'Occitane. Sicer pa lahko uporabljaš olivno olje, a se ne izpostavljaj preveč soncu...

clock-img

13.06.2007, 11:05

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

VAUUUUUUU prvič slišim??!!
Kako je pa pol z mlekom za telo, ki ravo tako ima vitamin Auser posted image ?????

clock-img

13.06.2007, 11:28

clock-img

birdy

pencil-img

5352

hhmmm, a pa ni ravno vitamin E v kremah tisti dober, ki povečuje raztegljivost kože? Pa da ne dobimo strij?
Za vitamin A pa ne vem.user posted image
Nič več jasno. Pomoje si kaj narobe razumela, a je možno?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

13.06.2007, 13:44

clock-img

KORINA

pencil-img

10

Ojla,
sem bila danes pri ginekologinji in ker sem zjutraj na forumu videla to vprašanje sem jo vprašala kako je s tem user posted image   in je rekla, da prvič sliši za to. Tako da mi gremo čez en teden na morje user posted image  in bom kremo za sončenje normalno uporabljala.

LP

clock-img

13.06.2007, 13:50

clock-img

Anonimen

prevelika količina vitamina A dejansko lahko povzroči neke okvare na plodu ( ne spomnem se točno kako je že s temuser posted image ), ampak da bi se ti ta vitamin preveč nakopičil zaradi uporabe kremuser posted image user posted image joj....ne verjamem no....ker itak tole s temi kremami je največ marketinška poteza, vitaminov v telo ne boš dobila prako kože, ker koža ne prepušča NIč v organizem, to je njena osnovna funkcija....tak da sigurno ne bo škode zarad vit A, koristi pa tudi neuser posted image

clock-img

15.06.2007, 14:28

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

No, jaz sem v lekarni vprašala in so rekli, da je načeloma bolje uporabljati kreme, ki so primerne za otroke z visokim faktorjem, ker nimajo konzervansov in svinjarije notri, sicer pa sončenje v nosečnosti ni zaželjeno. Meni so potem prodali eno Eucerin kremo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem