cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krema za telo

clock-img

23.03.2009, 15:53

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Čao

Mene pa zanima s čim mažete svoje user posted image po kopanju, jaz pri svoji (10m) še kr uporabljam mandljevo olje, vendar sem že večkrat zasledila, da naj bi olja zapirala pore. Problemov drugače s kožo nima nobenih.

Hvala

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

23.03.2009, 16:04

clock-img

porednica22

pencil-img

58

živjo...jaz mojo pikico že od mičkinega mažem s johnsons baby soothing naturals. mleko za telo..je full dobro..naredi lepo kožo...gladko...mi je pa tudi babica rekla, da mandljevo olje zapira pore...
lp

porednica

clock-img

23.03.2009, 17:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Olje na splošno zapira pore.
Jaz uporabljam po kopanju bubchen mleko.

clock-img

23.03.2009, 18:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz uporabljam kremo od eucerina (tudi milo), ker je od niveinega šampona za kopanje dobil suho kožo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.03.2009, 18:40

clock-img

despero

pencil-img

17

Olje zapira pore in je za tako velike premastno. Jaz sedaj uporabljam Green baby organsko kozmetiko, ki je naravna in ne draži kože.

clock-img

23.03.2009, 19:55

clock-img

cupacups

pencil-img

255

jaz uporabljam od mustele

clock-img

24.03.2009, 07:23

clock-img

nežka

pencil-img

289

Mi uporabljamo Avalon rožni losjon za dojenčke, občasno pa tudi olje, ki pri našem malčku za razliko do drugih ne zapira por, ampak se res lepo vpija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem