cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kremce

clock-img

10.03.2005, 12:35

clock-img

Alika

pencil-img

195

S kakšno kremco mažete otročke po obrazu?!Kaj pa po teleščku?
Jz po kopanju uporabljam jonsonovo olje-tisto na šprico-ker mi je mandljevo začelo tko smrdet,da mi gre na bruhanje....:hudicek:

clock-img

10.03.2005, 12:44

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Za ven po obrazu od Babylove tisto za mraz in veter, zvečer po potrebi lička (če so res suha) z Aventovo All-in-one Magic Cream. Po telesu načeloma z ničemer, ima pa neke suhe izpuščajčke, tiste mažemo s hladilnim mazilom z olivnim oljem iz lekarne (dala pediatrinja na recept).

clock-img

10.03.2005, 12:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Zej mava za obraz niveo ( za mraz in veter),za po telesu pa mleko ali olje od penatena :)

clock-img

10.03.2005, 12:48

clock-img

tinčica

pencil-img

613

oj janička jaz imam tud aventovo kremo pa mi ne gre skoraj nič ven sam čis mal k en drekec a je kak patent al kaj

clock-img

10.03.2005, 12:48

clock-img

tinčica

pencil-img

613

oj janička jaz imam tud aventovo kremo pa mi ne gre skoraj nič ven sam čis mal k en drekec a je kak patent al kaj

clock-img

10.03.2005, 12:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, bolj mal naekrat gre ven, ampak jaz imam en iztis dovolj za obe lički, tako da se ne sekiram. Tak bolj šparoven patent je:)-.

clock-img

10.03.2005, 12:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

MI mamo tudi to Aventovo kremo, pa nisem preveč zadovoljna z njo.
Drugače pa večinoma uporabljamo Niveo, občasno olje Buebchen.

LP

clock-img

10.03.2005, 12:57

clock-img

Alika

pencil-img

195

kaj pa bepanten krema?

clock-img

10.03.2005, 13:18

clock-img

dory

pencil-img

8852

aventova krema je res zanic...najprej se matras da jo dobis kej ven,da pol po vsem trudu ugotovim,da ni kej prida..ne ne...

clock-img

10.03.2005, 13:30

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni so pa rekli, da ne smem z nobenimi kremami mazat obraza, niti z milom umivat (samo z vodo). Kaj pa je zdaj prav :zmeden:

clock-img

10.03.2005, 13:36

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz dolgo nisem mazala, sam zdaj ko se kuri je bolj suh zrak in ima suho kožo če ne mažem. Tako da opazuj otročka pa boš videla.... če bo potreba namaži. Zdaj pa z niveo...

clock-img

10.03.2005, 13:36

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz ji obraz mažem z Lipo kremo iz lekarne, po telesu pa če ima kakšne suhe predele z bepanthenom, sicer je ne. Kopam z vodo, enkrat na teden pa uporabim Linola fett kopel.

lp

clock-img

10.03.2005, 13:40

clock-img

Anonimen

Jst sem se enkrat namazala z njegovo Bubchnovo za obraz - veter in mraz - pa me je tako žgečkalo in srbelo, da se nisem nikoli več. Njega pa tudi ne:-(8

če je koža suha, namažem z Bepanthenom, drgač pa nič.

clock-img

10.03.2005, 13:43

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Po navodilu pediatrinje oporabljam za obraz Bepanthen.... ima ful občutljivo kožico.

clock-img

10.03.2005, 14:16

clock-img

Anonimen

Že nekaj časa z nobeno. Pred časom sem ga nekajkrat povrsti namazala z Bubchen za obraz, pa so lička postala strašno groba pa otip. Odkar smo nehali, je koža spet mehka.
Po telesu pa pred kopanjem olje Babydream, s katerim ga tudi zmasiram.

clock-img

10.03.2005, 21:01

clock-img

sebtan

pencil-img

113

jaz mrem reč, da sm z Bubchnovo (veter in mrez) zadovoljna, ne vem pa kolko je Tija kr vedno kriči,ko jo mažem sam kriči neglede na to s katero jo mažem,ma ful suho kožiko i mi je tudi pedjatr svetoval za bepanthen kremo...jaja ok..:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem