writing-img

kreme za samoporjavitev..........

clock-img

15.05.2008, 08:07

clock-img

ključek

pencil-img

9047

in sicer me zanima, katera je vam najboljša? da ne pušča lis,da je dolgo obstojna, da ne "smrdi".......vaše izkušnje prosim!!!user posted image

clock-img

15.05.2008, 09:15

clock-img

Anonimen

Živjo!

Meni te kreme čisto nič ne odgovarjajo, sem že poskusila od Johnson&Johnson, pa Nivea...kaj pa vem no...
Sem bila sicer lepo zagorela ampak moraš res paziti, delati redno pilinge da se ne začnejo delati fleki, po eni sem celo ratala rumena uglavnem never everuser posted image . Potem pa parkrat nisem naredila piling pa takoj fleki potem pa tako ogabno zgleda, da nisi za nikamoruser posted image

Verjamem, da so punce imele tudi dobre izkušnje s kremami, jst lahko govorim samo zase, da mi niso všeč.
Mogoče bo pa tebi odgovarjalouser posted image

clock-img

15.05.2008, 16:08

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Jaz sem lani poskusila s kremo Dove, ampak sem bila na koncu razočarana. Sprva sem imela krasno kožo, poznal se je učinek nekajdnevnega mazanja, ampak kmalu zatem pa so z mene leteli svaljki obarvane kreme. Na koncu je izgledalo prav grdo in nisem bila nič kaj zadovoljna user posted image

clock-img

15.05.2008, 16:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pol je boljše, da imam bele nogice........user posted image

clock-img

15.05.2008, 16:51

clock-img

lindy

pencil-img

937

Men je pa Dove summer glow všeč, pa še mal se sveti!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem