writing-img

krilo + škornji

clock-img

02.10.2009, 21:49

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kje imajo kakšne lepe kiklce za takle jesenski čas?
Pa npr. zraven kakšne škornje z nizko peto... ?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

02.10.2009, 21:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Bi tudi jaz rada vedela...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.10.2009, 21:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Zara, New Yorker, H&M, Takko...krila

Deichmann, Yello, Alpina, Peko, Borovo...škornji

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.10.2009, 21:55

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Zgleda, da bo treba kr mal v šoping user posted image

clock-img

02.10.2009, 21:56

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Zgleda, da bo treba kr mal v šoping user posted image

Ja, da vse to obredeš ne bo en dan dovolj.

clock-img

02.10.2009, 22:00

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Še posebi pr men... madonca. Jest lohk cel dan hodim po štacunah, pa na konc ne bom nč kupla.

En recept za uspeh pri nakupu je npr. ta, da najprej na eni drugi vidim in da to dobr zgleda (npr. krilo + škornji), pol pa lahko kupim v 2 minutah. Res.

Sam to se mi zgodi enkrat na 5 let user posted image .

Ahja... najboljš da deca s sabo vzamem... bova hitr fertik (on kr na blagajno nese taprvo stvar, k jo probam in plača user posted image user posted image ... pa po možnosti pol še v treh različnih barvah to isto stvar, da je za dlje časa mir z nakupovanji user posted image ).

clock-img

02.10.2009, 22:39

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Še posebi pr men... madonca. Jest lohk cel dan hodim po štacunah, pa na konc ne bom nč kupla.

En recept za uspeh pri nakupu je npr. ta, da najprej na eni drugi vidim in da to dobr zgleda (npr. krilo + škornji), pol pa lahko kupim v 2 minutah. Res.

Ahja... najboljš da deca s sabo vzamem... bova hitr fertik (on kr na blagajno nese taprvo stvar, k jo probam in plača user posted image user posted image ... pa po možnosti pol še v treh različnih barvah to isto stvar, da je za dlje časa mir z nakupovanji user posted image ).

Faca je tale tvoj mož. user posted image Ga še men posodiš za kakšen šoping? Bova hitro gotova, obljubim! user posted image

Ja, ja,...

clock-img

03.10.2009, 07:24

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Najina moža sta pa v isto šolo hodilauser posted image , je moj čisto itsi kot tvoj

clock-img

03.10.2009, 11:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

user posted image user posted image user posted image .. sm misnla, da mam sam jest tazga user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 12:24

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Katera od vaju mi ga posod sam za en šoping? user posted image

clock-img

28.10.2009, 08:20

clock-img

witch

pencil-img

3540

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Najina moža sta pa v isto šolo hodilauser posted image , je moj čisto itsi kot tvoj

Tudi moj je tak user posted image ima v omari 10 majčk in od tega skoraj vse enak model ampak druga barva user posted image da je mir za nekaj časa.. Kdo bi jih razumel user posted image

clock-img

28.10.2009, 18:43

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Mana ima trenutno v novi kolekciji lepa  krila za 20 €.

clock-img

30.10.2009, 05:11

clock-img

punci

pencil-img

146

meni so všeč vse kombinacije razen krilo ki je po dolžini malo pod kolenom in gležnarji. To mi je pa tak trčeno. Dobra kombinacija so škornji zraven kakršne koli dolžine kril ali pa salonarji, gležnarji mi pa nikoli niso potegnili zraven kiklc. Jaz sem imela zadnjič za v službo škornje, takšne kavbojski stil s široko peto pa spodaj malenkost širšo špico pa dolgo krilo ono tanko ko se je poleti full nosilo. Pa sem bila najprej full skeptična kako bo to izpadlo škornji-zimska/jesenska obutev in krilo (poletno) pa je bilo prva liga. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem