writing-img

kristal ali roll-on

clock-img

18.09.2007, 21:58

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Zanima me kaj bolj uporabljate - kristale ali roll-on?

Sem slišala, da kristali zdržijo dlje, so brez vonja in sploh ne puščajo belih madežev oz. nobenih madežev. A  to drži?

clock-img

18.09.2007, 21:59

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Zame osebno je daleč najboljši roll on od Amwaya. Še mojega zdrži ves dan, pa četudi fizično dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2007, 22:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Raje imam roll-on.

Res je vse, kar sprašuješ o kristalu res, ampak potem pa razmisli, če neprijetne vonjave tudi  res zadržijo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.09.2007, 22:25

clock-img

nora

pencil-img

601

Jaz uporabljam roll on od Rexone in sem super zadovoljna. Moj user posted image ima roll on Nivea in se raje s kristalom meže. Pravi, da mu dalj časa izdrzi in se manj potiuser posted image

clock-img

18.09.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

Meni kristal ne zdrži. Včasih mi je, zdaj pa ne več.user posted image  Zdrži mi edino Lady Speed stick, gel.

clock-img

18.09.2007, 23:09

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Tudi jaz uporabljam roll on od Rexone. Ko se spomnim pa uporabim  tudi roll on Triple dry, ki je malo močnejši od navadnih deodorantov in se uporabi 2-3X na teden.

clock-img

19.09.2007, 07:30

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni je kristal super. Sem pa pred dvema tednoma kupila Weledin limonin deodorant (na naravni bazi z eteričnimi olji limone) in je tudi super in res obstojen.

clock-img

19.09.2007, 08:20

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Kristal je super, ker nima nobenega vonja, dolgo zdrži in lahko uporabiš še kakšne deo  preko njega.

clock-img

19.09.2007, 08:30

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jaz uporabljam kristal in zdrzi cez cel dan. Ga ne zamenjam vec za nic. Sem bila ze sita vseh roll on-ov in podobnih zadev, ker mi nobena stvar ni pomagala... eni puscajo fleke, po enih se pod pazduho vse "lima", eni ne zdrzijo dolgo casa...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

19.09.2007, 19:37

clock-img

Armania

pencil-img

17

Ja kristali so res super! user posted image Men vredu drži

clock-img

20.09.2007, 17:19

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jaz imam tudi kristal, ker so mi vsi drugi vonji user posted image smrdeti začeli-->user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.09.2007, 17:39

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz pa uporabljam od Bionsen kristale, ki so v šprici in jih lahko 5x preliješ z vodo.
to:
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=1031&cikk=6626

Meni je zelo všeč - nima vonja, in na oblačilih ne pušča madežev.

lp

clock-img

22.09.2007, 18:20

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

mogoče sem glupa samo o kakšnih kristalih se to meniteuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

22.09.2007, 18:43

clock-img

Anonimen

Rolam.

clock-img

22.09.2007, 22:26

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

moyca rr - gre za kamen oz. kristal, ki ima enako funkcijo kot roll-on

clock-img

23.09.2007, 16:05

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

mogoče sem glupa samo o kakšnih kristalih se to meniteuser posted image user posted image

takole izgleda kristal

clock-img

24.09.2007, 10:39

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz imam tudi od Bionsena kristalčke v steklenički ki jih lahko 5x zaliješ z vodo in mi zelo odgovarja. Nič se ne lima, ne pušča madežev, potiš se prav tako (za razliko od navadnih deotov ki zavirajo potenje) pa še nič ne zaudarjaš.

Za odišavit uporabim pa parfumuser posted image

clock-img

25.09.2007, 21:06

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Pri nas komplet familija uporablja kristal. Zdrži res cel dan. Poleg tega pa lahko uporabiš kakšen parfum hočeš, se vonjave ne mešajo.
Kristal že uporabljamo kar nekaj let.

clock-img

25.09.2007, 21:16

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

kristal - katera firma? A vse od Bionsena?

Aja, kako to mislite z vodo zaliješ? A navadno vodo doliješ v flaško, da razrečiš?

clock-img

25.09.2007, 21:24

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Zdalje sem šla v kopalnico pogledat gor piše: LE CRYSTAL NATUREL. 

clock-img

26.09.2007, 08:41

clock-img

dana

pencil-img

1395

natasarobi - je od Bionsena in v steklenički so samo kristali, potem pa doma doliješ navadno vodo iz pipe in to lahko narediš potem še 4 ali 5x.

clock-img

25.10.2007, 11:28

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ma, meni pa kristal nč ni pomagal. vonjave so se kr širileuser posted image , pa švicala sem vseeno. danes po uporabljam od dove uni black dress, ki ne pušča madežev na oblekah, in jih tudi res ne. ker leta nazaj se mi je kr nekaj majčk uničilo zaradi teh madežev, pa sm že skorej znorela ker nisem vedela kaj uporabit. tko da, Dove Invisible Dry roll on. če deluje pr meni bi moral pri vsaki user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem