writing-img

kroglice za zobke??

clock-img

01.01.2006, 20:09

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Živjo, vsem skupaj... Pa srečno novo leto!!!! user posted image

Zanima me če je katera že slišala za neke kroglice, ki se dajo dobit v Avstriji in baje ful pomagajo če otroka mantrajo zobki oz. ko grejo zobki ven... So baje posebej za dojenčke in delujejo bolje kot npr. naš Daleron ali Calpol... Tako mi vsaj zatrjuje ena znanka...

Je katera slišala že za te kroglice?? user posted image In kakšne so vaše izkušnje z njimi?

clock-img

01.01.2006, 20:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.01.2006, 21:06

clock-img

Anonimen

ja osanit je to in je super. je na osnovi kamelic. nima stranskih učinkov in je popolnoma nenavaren za dojenčke. dobiš ga v vsaki lekarni v avstriji!

clock-img

02.01.2006, 00:59

clock-img

AishaM

pencil-img

147

Bagi, pri teh homeopatskih zdravilih je res potrebno biti pod strokovnim vodstvom. Volčja češnja npr. je ne le strupena, temveč za otroka tudi smrtno nevarna. Dovolj je, da zaužije le del enega sadeža.

Verjamem, da to veš. Ampak sem zapisala predvsem v vednost tistim, ki tega ne poznajo.

clock-img

02.01.2006, 09:55

clock-img

nanica

pencil-img

852

Homeopatska zdravila niso smrtno nevarna, saj so tako razredčena (potencirana), da uradna medicina dvomi, da je v kapljicah ali kroglicah sploh kaj učinkovine, seveda pa delujejo ne le na fizičnem, ampak tudi na drgih nivojih, zato delovanje homeopatskih kroglic ni enako kot zaužitju plodov volčje češnje.

nanica

clock-img

02.01.2006, 12:48

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst jih imam tud, res so dobre, bobek...sicer pa nikol ni blo nevem kakšnih hudih problemov z zobmi...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem