cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kroji

clock-img

07.02.2006, 21:13

clock-img

Maja22

pencil-img

74

a mogoce katera ve, ce obstaja kaksna revija (npr. burda), kjer so kroji za nosecniska oblacila? se to da dobiti samo v posebnih trgovinah, ali v tudi v navadni trafiki? 

clock-img

07.02.2006, 21:33

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

V boljše založenih trafikah bi se že kaj najdlo. Drugače pa se delajo posebne izdaje (burda,...) teh šivilskih revij.

clock-img

07.02.2006, 21:41

clock-img

ona

pencil-img

3685

dOBIŠ V NEKATERIH TRGOVINAH,KJER PRODAJAJO BLAGO ŽE NAREJENE KROJE,DA JIH NI TREBA PRERISOVAT IZ BURDE IN SI KAR ZREŽEŠ VEN.JE BOLJ ENOSTAVNO.BURDE PA MORAŠ MALO PREISKAT POSEBNE IZDAJE,KJER SE KAJ NAJDE ZA NOSEČNICE.JAZ SEM SI VSE SAMA NAREDILA,KER SEM DOMA V TEMU POKLICU,A SEM DOSTI NAREDILA KAR PO STARIH KROJIH IN SEM JIH NA OKO PREDELALA,TAKO,DA JE RATALO SUPER.

clock-img

07.02.2006, 21:55

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Predlagam da greš v knjižnico. Tam imajo ponavadi vse burde, pa malo pogledaš in si izposodiš revijo za domov, prerišeš, si skopiraš navodila in vrneš revijo. Preprosto in poceni. Drugače pa lahko na strani od burde tudi kupiš kroje posebej za nosečnice.

že iščem link......

evo...

http://www.burdamode.com/Umstandsmode,1270778-1128998-1003726,deDE.html

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

09.02.2006, 08:06

clock-img

barba

pencil-img

1746

V trgovinah z blagom lahko naročiš določene kroje. Nevem, če v vseh user posted image , v LJ se da. 

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem