writing-img

krompir

clock-img

18.12.2012, 11:42

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ponavadi ga pač spečemo v pečici in to je to..seveda je ob toliko založeni mizi bolj kot usput priloga ampak vseeno..

kaj bi mu letos dodala da bi blo malo drugače ni bi bil res božanskiuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.12.2012, 15:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.12.2012, 21:20

clock-img

constanca

pencil-img

425

Jaz ga v pecici najraje naredim tako, da ga narezem na kolutke, zalijem s smetano in mlekom plus poper, sol, muskat. Pa pustim, da se lepo cmazi tam notri na toplem. Malo pred koncem pa se potresem gor nariban trd sir, da samo malo hrustice nardi.

Redi, ampak za praznike lahkouser posted image

clock-img

18.12.2012, 21:27

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

narezan na kocke v posodi, v katero dam en spric olivnega olja, malo curry-ja, zlicko rdece paprike, kaksen origano/provansalske zacimbe/bazilika/you name it
(nikoli ni isti, ker zacimbe-razen paprike in curry-ja dajem po navdihu)

vse skupaj premesam, pustim kakih 10 min v posodi, da se zmarinirauser posted image in dam v pekac(na peki papir)
cca. 10 min pred koncem pecenja posujem z naribanim sirom(lahko tudi parmezan, ampak jaz ponavadi edamca/ementalerja naribam)

se nisem dobila pripombuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

18.12.2012, 21:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Na 3/4 ga skuhaš, potem pa daš v pečico in na hitro spečeš. Po rhu potreseš zelišča in grobo mleto sol.

Čips, ki ga lahko skombiniraš z zelenjavnim čipsom,

Cel neolupljen krompir na 3/4 skuhaš. Potem ga prerežeš na pol, malo izdolbeš in napolniš z bolognese omako, po vrhu potreseš sir in vse skupaj v pečici na hitro spečeš. Krompir oviješ v slanino in ga spečeš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem