writing-img

krst-koliko stane?

clock-img

08.04.2008, 09:21

clock-img

prolet

pencil-img

134

V kratkem bi rada dal hčerko krstiti pa me zanima koliko vas je približno prišlo vse skupaj? Hvala

clock-img

08.04.2008, 09:42

clock-img

lex

pencil-img

6532

Župniku sva dala 20€ , svečo in prtiček je kupil boter, potem je pa prišla hrana in pijača, tako da sva porabila na kmečkem turizmu za 16 ljudi cca 300€ to je bilo vse. Pecivo sme pekle same

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

08.04.2008, 09:42

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ja odvisno! Sam krst te ne stane dost, ampak pol odvisno kolk ljudi povabiš, al grete v gostilno,...

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

08.04.2008, 09:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Imeli smo piknik, junija, vse skupaj je stalo nekje 500€. Botrca mu je kupila oblačila, svečo, prtiček. Ostalo sva financirala mi2. Ampak je bilo ful luštno, 20ljudi, smo se imeli ful fajnuser posted image

clock-img

08.04.2008, 09:48

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mi smo ga krstili leto in pol nazaj ... stane te to kar daš župniku, potem da se oblečeš in če imaš kosilo (mi smo šli po obredu v gostilno na kosilo vsi domači okrog 20) in tortica... svečko in prtiček sva kar sama kupila (drugače pa to kupijo krstni botri)

Stane te toliko kolikor sam hočeš da te stane in si pripravljena dati

clock-img

08.04.2008, 10:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tako na pamet, se mi zdi, da tudi okoli 500 eur, prej manj kot več. Moram pa se pohvalit, da je pijačo častil ati, smo imeli kosilo v neki bližnji gostilni,  hrano pa midva. Če bi bilo fajn vreme oz. če bi bilo prostora zunaj dovolj, bi imeli doma kak piknik.

clock-img

08.04.2008, 11:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.04.2008, 15:57

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Vse skupaj okoli 150-200€. Vključno z svečo, prtičkom, kosilom za 11 oseb, ter darilom za župnika.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem