writing-img

krst

clock-img

14.04.2008, 22:43

clock-img

taja83

pencil-img

245

Živjo punce!
Imam en problem. sej sem že gledala po rr pa me zanima še vseeno nekaj. a je mogoče katera ko je v tem času imela krst fantka, ki je star okrog 6 mesecev pa kaj mu je oblekla. ker mi smo danes iskali za našega, sem hotla kakšne bež hlačke dobit pa srajčko pa eno bež jaknico pa sem domov prišla z jeans hlačami. sploh nisem nič našla, ker imajo že vse bolj poletno (3/4 hlače). jaknice pa sploh ni šans. v obleko ga pa ne bi oblekla. če katera ve kje imajo v lj ali ce kaj luštnega naj mi pove.

clock-img

14.04.2008, 23:38

clock-img

urška

pencil-img

3136

v benettonu majo tudi kdaj kej bolj fensi. je pa seveda tudi dražje kot hm. ali pa zara mogče....

clock-img

15.04.2008, 09:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sina smo dali krstit maja - ko je imel 7 mesecev - smo ga pa oblekli v oblekico (kar pa tebi ni všeč).

Sem pa 2 leti nazaj, ko sem za najmlajšo gledala, videla polno oblekic v otroških trgovinah (tudi za fantke) - Aladin, Pikapolonica, BC, H&M - so imeli luštne stvari, ki jih potem lahko tudi  nosi. Sicer jeans hlač jaz ne bi oblekla za krst, a okusi so pač različni.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.04.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

Taja83 Ja, tudi mi bomo imeli krst nekej pri 6 mesecih. Sem rekla, da bom kar kakšen bombažni komplet kupila, ki ga bo še za vsakdan nosil. Tako sta bili napravljeni tudi hčeri, pa smo potem vse ponosili. Si mislila mogoče na kekšen bolj elegantna oblačila, srajčka, pa hlače?

clock-img

15.04.2008, 11:20

clock-img

taja83

pencil-img

245

ja misla sem bolj tko srajčka pa hlačke, sam ne glih jeans. grem jutri še enkrat pa bom vidla če bom kaj našla, bom šla še v zaro in benetton pogledat. hvala punce

clock-img

16.04.2008, 16:34

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Tudi mi imamo krst v začetuku maja in sem gledala, sicer samo v pikapolonici, in imajo samo neke kratke rokavčke. Bo treba poiskat nekaj. Jaz bom tudi kupila tako, da bo uporabno še za naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem