cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krst

clock-img

16.06.2005, 18:25

clock-img

čaki

pencil-img

1009

zanima me če je za krst lahko tudi torta-odprta knjiga? :ups::ups::zmeden::zmeden::zmeden:
zanima pa me tudi, kje prodajajo sveče in prtove za krst??:zmeden::zmeden::zmeden:
by

clock-img

16.06.2005, 18:42

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Moje mnenje:
-torta je lahko po tvoji želji kakršnakoli...zvonček, knjiga, medvedek, sonček,...
-svečo in ptiček pa ponavadi dobiš povsod, kjer prodajajo vse za poroko oz. tudi v kakšni posebni knjigarni.

LP:rozica:

clock-img

16.06.2005, 18:50

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Svečo in prtiček (belo oblačilo) lahko dobiš tudi v župnišču.
Mi pa smo svečo naročili pri neki gospe, ki ji dela in nanjo napiše ime krščenca in datum krsta in doda elemente, ki jih sam želiš.
Za belo oblačilo pa sem kupila bel serviet za pogrinjek in sem nanj izvezla ime sinka.

Oboje poglej pod moj album krst.

:miska:

clock-img

16.06.2005, 19:10

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

svečo in blago alhko kupiš v Mohorjevi knjigarni v celju ali v SLomškovi v MB ali naročiš preko Ognjišča (najceneje).
Mi smo imeli torto v obliki solze s takim malim anglečkom, ki je spal na trebuščku z ritko gor, pokrit pa je bil z odejico iz smetane. Kupili v zrečah. Kmalu bo v mojem albumu.

clock-img

16.06.2005, 21:18

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Za torto res ni ovir. Prt je dober praktično vsak, le da je bel. V Družini je prav gotovo kak oglas. Svečo bi morala dobiti pri vsakem svečarju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem