writing-img

krstni boter in starost otroka

clock-img

20.01.2006, 09:51

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kako ste izbrale botra za otroka. Sestre brate al prijateljice. Meni se zdi pomembno da si oseba zna vzeti ČAS za krščenca in ga obdari z POZORNOSTJO ČASOM in ne z darili.

Kaj pravite za primerno starost otroka. Večji se že lahko bolj zabava dojema opazuje, mali pa bolj prespijo. Večjega pa težje držiš tam pred oltarjem???????

clock-img

20.01.2006, 09:59

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mirna je bila stara 3 mesece, botrica je bila pa njena edina teta, moževa sestra.

clock-img

20.01.2006, 10:33

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Ja res je,boljše da jih krstiš ko so še majhni,ker tudi mi našegauser posted image nismo še krstili in bo star 2letiuser posted image me je že strah kako bo vse skupaj potekalo.
Ko pa ga bomo krstili pa bom izbrala sestro.Ga ma full rada in se dobro razumemouser posted image user posted image
user posted image

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

20.01.2006, 10:36

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Midva sva izbrala moževo sestro in mojega bratranca, ki je župnik. Max je bil star skoraj 3 mesece, ampak drugega bi raje, ali prej, ko še vse prespi, ali pa kasneje, ko že malo opazuje vse skupaj.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

20.01.2006, 10:38

clock-img

natasa0212

pencil-img

23

Mi jo še tudi nismo krstili,je stara dva meseca in jo bomo poleti,ko bo bolj toplo.Izbrala sva pa najinega prijatelja,ki je čisto nor na njo.Sina(ki je zdaj že star 8 let)smo pa krstili pri osmih mesecih,za botra pa mou je šel moj brat.

clock-img

20.01.2006, 14:21

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Naš je bil star 4 mesece. Botra sta pa bila moja sestra in možev dedek.

clock-img

29.01.2006, 23:42

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

Mi pa smo imeli krst namenoma pri starosti 2 let.
Dva dvoletnika pri enem krstu-po dobrih izkušnjah
že pri enem takem krstu....Čudovit krst!
Tudi tretji oz. četrti bo tak...čakamo, da "shodi".

clock-img

30.01.2006, 08:00

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Starost je različna nekje od 4 meseccov naprej, se sama odločiš. Moj bratranec bo dal zdajle krstit pri 7 mesecih.

glede izbire koga imeti pa čist prav ramišljaš... sploh ni fora v denarju, ampak gre za pozornost in ljubezen do krščenca.. da ima čas in se igrata skupaj, gresta kdaj na sprehod ... skratka kar drži se  svojega  občutka

clock-img

30.01.2006, 08:16

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Hčerko smo krstili pri enem letu. Bilo bi boljše da bi to storili prej, ker je bila takrat tako nemirna, da smo jo komaj v naročju držali. Je že hotela vse raziskovat. Botra oz. botrco smo imeli samo eno, ker po njegovi strani ni nihče krščen. Izbrala pa sva mojo mami.

clock-img

30.01.2006, 08:30

clock-img

Anonimen

Botra moja sestra in njen mož, star slabe tri mesece.

clock-img

30.01.2006, 15:03

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Tia je bila krščena pri 7 mesecih, botra je bila pa moja sestra... Najboljša izbira na svetu. Topla, ljubeča mamica treh otrok. Idealna skratka.

LP, user posted image

clock-img

30.01.2006, 20:02

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši je bil krščen pri 5 mesecih.Botra je bila moja sestra.
Tamlajši je pa bil krščen pri 11 mesecih.Botra je pa bila moževa sestra.
Izbira z obeh strani je user posted image .

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

31.01.2006, 11:13

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

naš Maj je bil krščen pri petih mesecih botrca pa je bila sterejša sestrica stara 15 ler

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

clock-img

31.01.2006, 20:58

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Botrca je bila moja svakinja, od brata žena, tamala pa je bila stara 3,5 mesece. Glede izbire botra sva imela kar dolge debate, on je hotel svojo sestro, jaz svojega brata, potem pa sva sklenila kompromis in mislim, da sva zelo dobro izbrala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

01.02.2006, 22:56

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Prvemu sinu je krstna botra moja mlajša sestra. Krstili smo ga pri starosti 3,5 meseca.

Drugemu sinu je krstna botra moja zelo dobra prijateljica. Krstili smo ga pri 2,5 mesecih.

Prvič in drugič smo združili krst z enim rojstnim dnevom. Botri pa sta osebi, ki bi jima zaupala otroka, če midva umreva. To je bilo najino merilo. Mislim, da to pove vse.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem