cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kruh v kruhomatu

clock-img

05.12.2007, 19:43

clock-img

mala račka

pencil-img

75

Zadnjič sem zasledila eno temo, v kateri ste debatirale glede kruhomatov in dale recept za kruh. No jaz sem sprobala in kruh je odličen, ampak če slučajno ostane naslednji dan, ni več tako svež. Menda kruh ostane bolj svež, če se doda kefir, pa me zanimajo vaše izkušnje. Pečem količino 500g moke, 350ml vode. Koliko kefirja moram dati na to količino moke? Ali posledično dam tudi manj vode?

clock-img

05.12.2007, 20:00

clock-img

želva

pencil-img

1452

Jest pečem kruh kar z žlico jogurta al pa kisle smetane

clock-img

05.12.2007, 20:28

clock-img

mala račka

pencil-img

75

aha, super
bom poizkusila, hvala

clock-img

09.12.2007, 22:38

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

Jaz bi pa prosila za pomoč pri skorji.
Svežina pri nas ni težava, ker ga itak hitro pojemo ampak kako naredite zmes, da je skorja mehka. Taka "tatrgovinska" skorja?

HVALA

Kako lepo je biti v troje...

clock-img

10.12.2007, 21:35

clock-img

mala račka

pencil-img

75

ne vem, če ti bom kaj pomagala, ker še nisem profi v pečenju kruha

pri meni je skorja hrustala, pa drobila se je. najprej sem zmanjšala količino cukra, sedaj pa cukra ne dajem več in se super reže. No včeraj mi je prvič uspel tak kruh, kot 'v trgovini'. Je bil pa ržen.

clock-img

10.12.2007, 21:39

clock-img

mala račka

pencil-img

75

aja, pa istočasno sem 50ml vode nadomestila s kefirjem, če je tudi to slučajno kaj vplivalo na skorjo pa ne vem - se mi zdi da je sladkor krivec za drugačno skorjo

clock-img

11.12.2007, 12:08

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Da kruh ostane svež je najbolje, če ga daš v skrinjo in ga jemlješ ven toliko kot računaš, da ga boste tisti dan pojedli. Jaz sem ga vedno zrezala na 3 ali 4 dele in dala zamrznit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem