writing-img

kruhomat

clock-img

16.05.2008, 19:54

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Jaz sem danes privič pekla kruh v kruhomatu.  Navodila nima. Kako pa dobim kruh iz posode ven? Upam, da razumete kaj me zanima.user posted image
Hvala

clock-img

16.05.2008, 20:45

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz vzamem posodo ven in enostavno obrnem. Ker je podloga teflonska mi kruh enostavno pade ven. Upam da sem ti vsaj malo pomagala.

clock-img

16.05.2008, 20:47

clock-img

piko12

pencil-img

636

Pa še toplega ven vzami, ker drugače gre težje pa še spodaj je čist pocast.

clock-img

16.05.2008, 21:15

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Ko aparat javi, da je končal, ga pustim še kakšnih pet minut, potem pa posodo obrnem in kruh pade ven. Zavijem ga v platnen prtiček in pustim, da se ohladi.

clock-img

16.05.2008, 21:16

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Ko je pečen počakam 5-10 minut, da se malo "zasope" in zmehča na dnu, potem posodo obrni in po potrebi malo porukaj.
Včasih pade ven kruh skupaj z nastavkom za gnetenje - tega potem izvlečeš iz še toplega kruha s kljukico, ki si jo dobila poleg kruhomata.

clock-img

16.05.2008, 21:59

clock-img

lex

pencil-img

6532

Če kruh ne gre ven, moraš ko obrneš posodo malo zavrtet spodnje ročke (tam ko so gnetilke gor pritjene oz. ko se vrti), ker se včasih testo lahko prime pod gnetilke pa ne gre takoj ven. Samo malo jih zrukaš in potem kruh pade ven. Pa veliko dobrega kruha spečenega v avtomatu ti želim!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

16.05.2008, 22:33

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Punce hvala.user posted image user posted image Bom vedela za drugič.
Jaz sem ga pa kar z vilicam ven zvlekla. user posted image user posted image user posted image

Priporočm se tudi za kakšen recept. Sem zahtevna.user posted image

clock-img

17.05.2008, 21:48

clock-img

robinzon

pencil-img

500

link

LINK

Če si res tako zahtevna, potem si vzemi nekaj časa in preberi  zgornje linke iz kulinarike. Verjetno ne boš nikjer dobila toliko idej in prebrala toliko izkušenj.

< Sporočilo je popravil shorty -- 20.5.2008 8:52:07 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem