writing-img

krvava sluz - 29 t

clock-img

28.10.2008, 22:24

clock-img

bučibači

pencil-img

98

Pozdravjene!
Zanima me, ali se vam tudi to večkrat ponavlja, ko grem na wc-na malo potrebo, in ko se obrišem, si obrišem krvavo sluz, ki je včasih tako kot tisti beli tok sluzasta, včasih pa samo krvava lisa. Sem namreč v 29 t, in me zanima, koliko vas je s podobnimi težavami- se obremenjujete s tem? Jaz za enkrat še ne, v kolikor, bi je bilo več oziroma bi trajala dan ali dva, vendar se mi to zgodi enkrat in konec za kakšna dva tedna potem pa spet,...user posted image

lp

clock-img

28.10.2008, 22:28

clock-img

mamabranka

pencil-img

220

Kaj pa pravi ginekologinja? Obvezno ji omeni, lahko je normalno, kaj pa če...

clock-img

28.10.2008, 22:43

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

Jaz sem bila zaradi iste situacije v 31. tednu sprejeta v P .Ostala sem na opazovanju 1 teden. Ostanek nosečnosti sem imela predpisan počitek. Sicer pa sem potem rodila na rok. Jaz bi šla na tvojem mestu  kar takoj  na urgenco.user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 28.10.2008 22:47:53 >

clock-img

28.10.2008, 22:56

clock-img

bučibači

pencil-img

98

sem že omenila G in je rekla, da je normalno, da kakšna žilica poči, je pa res, da to ponavadi od sp. odnosov, katerih jaz ne smem imeti!

Na urgenco? - odlšam, ker sem bila v 16 t am zaradi konkretne krvavitve, in so rekli da je od sp. odnosov in da to ni nič ,...bla, bla, v resnici sem pa krvavela zaradi nizko ležeče poseljice - sedaj so pa le krvave lise, nič konkretnega, vseeno menite, da mi morala it?

clock-img

28.10.2008, 23:01

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz bi  na tvojem mestu jutri vseeno stopila do G. KEr kot je meni primarij v P rekla, se ni z nobeno, še tako majhno krvavitvjo za igrat, ker lahko napoveduje porod. Tako da jutri le pojdi do G.
Aja, pa moja G je bila enakega mnenja kot tvoj G., kao da je počila  kakšna žilica.

clock-img

28.10.2008, 23:01

clock-img

Doll

pencil-img

1726

halo punca za tvojega otroka se gre!!!!!!!!!
kreni v P in ne odnehaj.
Si boš očitala,če bo kaj narobe.tega pa ti ni treba
Vztrajaj,saj zate so tam :)

clock-img

28.10.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

To se je tudi meni zgodilo. Kaj je sledilo? Predčasen porod v 33t. Pojdi se pokazat, ne odlašaj. Pa srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem