writing-img

krvavi madeži

clock-img

30.06.2009, 06:37

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

mogoče čudno vprašanje, ampak kako naj se znebim krvi na cunjah? namreč, ko imam zaradi švoh menstruacije tamale vložke, mi kdaj gre kri na spodnjice in perem pa sploh ne gre dol, sem dala na 90 in ne gre dol. user posted image

clock-img

30.06.2009, 07:00

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

za 'svežo' kri je zakon sol (sol & toplo vodo zmešaš v 'pasto', naneseš na madež in daš potem oprat); če je madež že suh potem pomaga vanish v pralnem stroju; medtem ko za zaprane zadeve kvečjemu vanish (oz. podoben odstranjevalc madežev) direkt na madež, pa še to vprašanje če bo ratal.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

30.06.2009, 07:22

clock-img

Anonimen

kri se spira z mrzlo vodo, pol pa ja sol gor, nikol s toplo al pa bohnedaj z vročo. ker je beljakovinski madež in vsi vemo kaj se zgodi z beljakovinami na toploti oz. vročini - zakrknejouser posted image nikol vbeč ne spraviš tega pol dol ( razen z bohvekami agresivnimi belilnimi sredstvi), če se to enkrt nardi. tko da še svež flek fajn sprat pod mrzlo vodo, pol pa natret s soljo in dat oprat, kadar pač.

clock-img

30.06.2009, 15:22

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

hvalauser posted image

clock-img

01.07.2009, 12:54

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja - za kri je zakon MRZLA voda - če daš čez noč namočit v hladno vodo, madeža do jutra običajno več ni (seveda pa za takega, ki je že zapran, to ne velja). Viš za sol pa nisem vedela, da tudi pomaga - vedno se učimo. user posted image

clock-img

01.07.2009, 14:20

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Jaz pred pranjem našpricam z OXY in  dam prat na 60 stopinj pa gre vse dol

clock-img

09.07.2009, 12:42

clock-img

fusia

pencil-img

612

Če takoj spereš z mrzlo vodo je super, če pa se že malo zasuši jaz dam namakat v hladno vodo z navadnim praškom za kak dan ali dva pa gre vse dol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem