cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev

clock-img

18.08.2009, 10:08

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Živjo punce,

danes je moj 18. dan ciklusa. Na hlačah sem opazila krvavo sluz, nekaj me tudi šravfa po trebuhu.

A je možno, da je to vgnezditvena krvavitev? malo se mi zdi zgodej.

Se mi pa še ni zgodilo, da bi kadarkoli krvavela med ciklom.

Hvala.

Lp

clock-img

18.08.2009, 10:24

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

možno je, da je ovulacijska krvavitev. kako dolge cikluse pa imaš?

clock-img

18.08.2009, 10:47

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Moji cikli so dolgi med 26 in 28 dni.
Ginekolog me je kar nekaj mesecev spremljal z UZ-jem in ovulacije so približno na 12 dan ciklusa.

clock-img

18.08.2009, 15:05

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Do vgnezditve oplojenega jajčeca pride 6-8dni po oploditvi. Če si imela O 12 dan ciklusa je možno, da gre za vgnezditev.

clock-img

18.08.2009, 18:50

clock-img

Penelope84

pencil-img

90

Helov!
Prosim za informacijo. Namreč 6 mesecev sem imelauser posted image  na 29 dni. Ta mesec mi je zamujala 12 dni in 12 dan se pojavi full močna krvavitev za dva dni, tretji dan, to je danes, pa krvavitve skoraj ni več, pojavlja se mi slabost in siljenje na bruhanje. Ali mogoče katera ve, če je vgnezditvena krvavitev lahko tako močna kot menstruacija (če sama razmišljam bi rekla, da ni možno, ampak vseeno....). Prosim za odgovor. papa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem