writing-img

krvavitev dlesni

clock-img

10.07.2009, 09:27

clock-img

Anonimen

Oh, punce moje, vem, da spet iščem dlako v jajcu, ampak me zanima, če je bil pri kateri nosečki to eden od prvih znakov - da je med ščetkanjem opazila, da ji krvavijo dlesni. Do user posted image imam še en teden, včeraj zvečer pa se mi je iz dlesni kar ulilo. Ne pomnim, kdaj bi se mi zadnjič tako ... Saj verjetno ni nič, le splet naključij, ampak vseeno ... upanje res umre zadnje user posted image

clock-img

10.07.2009, 09:30

clock-img

Anonimen

ja to je lahk tud eden izmed mnogih znakov  za user posted image sam jaz se ne bi glih samo na to zanašala,ampak vseeno upam da se ti bo pokazal user posted image

clock-img

10.07.2009, 09:31

clock-img

*pupsa*

pencil-img

486

jst sm včeraj prišla do zaključka....da edini pravi znak nosečnosti je zamujanje user posted image  in takoj pozitiven test!

clock-img

10.07.2009, 09:36

clock-img

Inana

pencil-img

214

Točno to rabim - da me postavite na realna tla user posted image user posted image user posted image Bom probala odklopit ... in čim manj zobe umivat hehe user posted image

clock-img

10.07.2009, 09:36

clock-img

*pupsa*

pencil-img

486

hehhe jst sm totalni panik....sm mela že vse znake...naj ti bo v tolažbo da nas je 99% k kompliciramouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem