writing-img

krvavitev po izgubi devičnosti

clock-img

10.01.2010, 10:51

clock-img

janezek57

pencil-img

3

Z mojo drago sva včeraj prvič sexal: ko sva koncalo je bilo malo krvi:
lažja krvavitev se ni ustavila še do danes: ali je to normalno? Ali je možno da tako dolgo punca krvavi po izgubi nedolžnosti?

clock-img

10.01.2010, 10:51

clock-img

Anonimen

ja jast sem ene dva dni.

clock-img

10.01.2010, 10:54

clock-img

Anonimen

Je, ce himen ni do konca pretrgan je krvavitev mozna se nekaj casa. Pri meni je bla dva dni.

clock-img

10.01.2010, 11:03

clock-img

janezek57

pencil-img

3

o hvala za te odgovore, mene je že skrbelo da se ni še kaj drugega pretrgalo: Drugače je pa verjetno prav to da himen ni do konca pretrgan ker sva raje zaradi bolečin prenehala...

clock-img

10.01.2010, 11:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: janezek57

o hvala za te odgovore, mene je že skrbelo da se ni še kaj drugega pretrgalo: Drugače je pa verjetno prav to da himen ni do konca pretrgan ker sva raje zaradi bolečin prenehala...

Ja ja, sej drugic bo ze bolje. Predvsem naj se cisto sprosti, ker ce je zivcna al pa jo boli pol vse misice se bolj zategne in boli se bolj. Kaksna manjsa krvavitev naslednjic se lahko je prisotna, pol pa nic vec. Pri meni je bil predvsem problem se sprostit...predigra pomagauser posted image . Pa vlazna mora bit. Ce jemlje kontracepcijo je lahko od tabletk tud, da je manj vlazna pol pa odnos ni prijeten. Kar podmazat, pa bo. Pa vaja dela mojstrauser posted image .

clock-img

10.01.2010, 11:08

clock-img

Anonimen

Vidva kar uživajta še naprej samo če sta malda po pameti.

clock-img

10.01.2010, 11:14

clock-img

janezek57

pencil-img

3

Sva se odločila da raje nebi kontracepcijskih za enkrat ker imajo toliko stranskih učinkov, uporabljava pa kondome...

Če jst kej vem je slina naravni lubrikant ?

< Sporočilo je popravil janezek57 -- 10.1.2010 11:15:35 >

clock-img

10.01.2010, 11:22

clock-img

Anonimen

Ja kontracepcija ima kar nekaj stranskih učinkov je pa precej zanesliva, kondom je sicer tudi Ok samo morata paziti da ga ne poškodujeta.

clock-img

10.01.2010, 14:20

clock-img

urška

pencil-img

3136

IZVIRNO SPOROČILO: janezek57

.

Če jst kej vem je slina naravni lubrikant ?

pa kljub temu je včasih treba uporabit tudi "nenaravnega." zna bit zelo fajn zadeva.

clock-img

10.01.2010, 16:13

clock-img

ljupka

pencil-img

1169

No jaz sem krvavela še cel teden,sem bila pa že stara devica,ker se mi ni nikamor mudilo,mal pred 23 letom.S tem fantom sem se tudi poročila!
Hočem pa povedat ,da je moj himen bil verjetno zabetoniran!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2010, 22:25

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem