cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev po laparo(IMN)

clock-img

04.12.2007, 08:20

clock-img

Anonimen

S tem se srečujem prvič pa  nevem kako dolgo  traja krvavitev? Je to odvisno od posameznika ali obstaja nek okvir normalnega časa trajanja krvavitve?
Krvavitve nimam močne(so manj intenzivne), vsak dan je le krvavo-rjavkast izcedek vsaketoliko časa. A me vseeno malo skrbi. Enkrat na dan je malo sveže krvi, kaj to pomeni, se to čisti? Bolečin nimam.

Malo sem gledala po RR pa nisem našla veliko napisaneg o krvavitvi po IMN.

clock-img

04.12.2007, 08:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Sem krvavela vsega skupaj 14 dni, na koncu res samo še rjav izcedek, vmes pa je bil tud sveže krvav in tudi bolelo me je občasno, pa je bilo vse vredu...samo počivat čimveč...
če te skrbi kliči na oddelek, kjer si bila po operaciji, sestra ti bo sigurno znala kej svetovat. sama sem nardila tako, ko sem imela en dan močno krvavitev in sem se slabo počutila...ti bo lažje, če ti bo odgovoril nekdo, ki je strokovno podkovan...

držim pesti

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

04.12.2007, 14:11

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Jast sem imela abrazijo v petek, naslednji dan pa laparo, ker sem imela IMN, pa mi sploh nič ne krvavim?!?!

Joj, mene je tako strah, zdaj januarja imam spet laparo, ker imam neprehoden jajcevod, in če ne rata bom mogla na IVF. A katera ve, če jajcevodi kaj motijo pri umetni?

LP

i belive i can fly....

clock-img

15.01.2010, 13:59

clock-img

Anonimen

Kdaj naj bi se pojavila menstruacija po IMN? Danes je 2. dan od operacije, pa sem začela krvaveti, kot bi bila menstruacija.

clock-img

15.01.2010, 14:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kdaj naj bi se pojavila menstruacija po IMN? Danes je 2. dan od operacije, pa sem začela krvaveti, kot bi bila menstruacija.

jah cist razlicno in odvisno... krvavitev pa ni nujno menstruacija...

jaz sem npr krvavela od same operacije naprej, se cca 14 dni... ampak so ugotovili, da to ni OK in sem mogla nazaj, da mi je potem maternicni vrat z necim namazala, ker sem istocasno mela se histero in sem bla poskodovana... potem je blo pa ok.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

15.01.2010, 15:38

clock-img

Anonimen

Hvala BaguSka! Bom počakala. Zdravnica mi je rekla, da ne smem krvavet, da morm takoj na urgenco nazaj, tisti, ki me je pa operiral, se pa ne spomnim dobro, ker sm bila še omotična, se mi zdi, da je pa rekel, da bom verjetno zakrvavela, ker se mora odebeljena sluznica odluščiti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem