writing-img

krvavitev po laparo in histeroskopiji

clock-img

15.02.2008, 08:26

clock-img

sonch

pencil-img

8

Pozdravček!Pred enim tednom sem imela narejeno laparo in histeroskopijo, pa me zanima koliko časa ste krvavele. Jaz dva dni po operaciji nisem skoraj nič, sedaj pa kar krvavim.

clock-img

15.02.2008, 10:37

clock-img

bayb77

pencil-img

97

Jaz sem imela laparo in histero pred 3 tedni, takoj po op. nisem nič krvavela, samo nek rjav izcedek, ker pa sem nehala jemat stederil takoj po op. sem čez stiri dni dobila menstruacijo, ki je bila res zelo šibka. Si ti jemala tabletke?

clock-img

15.02.2008, 12:28

clock-img

sonch

pencil-img

8

Jaz nisem jemala nobenih tablet, ker sem bila najprej naročena samo na laparoskopijo in so se šele v bolnici odločili, da mi bodo odstranili pregrado. Tako, da jih tudi po operaciji ne jemljem.

clock-img

15.02.2008, 13:41

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela samo laparo in nisem mela nobenih krvavitev, razen nekaj manjših madežev. Sem pa dobila menstruacijo kot sem jo pričakovala glede na moj ciklus. Pa si izmerila, če imaš kaj tempeature? Če je krvavitev obilnejša pojdi na urgentno gin. amblanto.

clock-img

02.06.2008, 18:45

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Laparo sem imela v četrtek 29.5, danes je ponedeljek in še vedno krvarim, ampak ne tako močno kot ponavadi ko imamuser posted image . Dobit bi jo morala zdej 5.6.................kaj vi mislite da jeuser posted image ?
Res sem postavila čudno vprašanje-kot da vi zdej vesteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo zanima me če je imela kakšna takoj po Laparouser posted image   in da ji je prej pritekla!
HVALA, HVALA, HVALA,......vsem na odgovorih!
Imam pa za Klomifen tablete začet jemat, zato me tudi zanima!
Vročine pa nimam več!

clock-img

02.06.2008, 20:20

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Zakaj mi nobena ne odgovoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2008, 23:58

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Js sem dobila prvo M po laparo po točno 6 tednih.

clock-img

03.06.2008, 08:30

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

no jaz sem dobola svojo user posted image  8 tednov po laparoskopiji

clock-img

03.06.2008, 10:25

clock-img

db

pencil-img

361

jaz sem jo dobila po dveh dneh po operaciji in sem imela zelo močno in en teden nato pa normalno po ciklusu. pravijo da je baje dobro da jo imaš saj se tako sčisti telo

clock-img

03.06.2008, 11:40

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Hvala punce za odgovoreuser posted image user posted image user posted image
Sem klicala v bolnico in mi je rekel G, da je sigurnouser posted image ,.......user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan naprej, vsemuser posted image

clock-img

08.06.2008, 11:57

clock-img

taši84

pencil-img

319

js ms mela histero in krvavitve slabe tri dni, ravno toliko da se je videlo. ni blo hudga. potem je blo ok. čez približno 14dni pa sem dobila M.

**Septembra bomo trije....**

clock-img

18.06.2008, 21:25

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Jaz sem M dobila dva dni prej kot bi morala dobiti. Tako da 4 dni po laporoskopiji. Potem sem imela še izcedek rjavi 2 dni.

clock-img

20.02.2009, 15:18

clock-img

diana_25

pencil-img

97

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Laparo sem imela v četrtek 29.5, danes je ponedeljek in še vedno krvarim, ampak ne tako močno kot ponavadi ko imamuser posted image . Dobit bi jo morala zdej 5.6.................kaj vi mislite da jeuser posted image ?
Res sem postavila čudno vprašanje-kot da vi zdej vesteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo zanima me če je imela kakšna takoj po Laparouser posted image   in da ji je prej pritekla!
HVALA, HVALA, HVALA,......vsem na odgovorih!
Imam pa za Klomifen tablete začet jemat, zato me tudi zanima!
Vročine pa nimam več!

Pri meni je podobna situacija:
17.2.09 sem imela histeroskopsko operacijo - ta dan sem malo krvavela
18.,19., ni bilo krvavitev
danes, 20.2. pa kar precej krvavim - mesečno perilo bi mogla dobiti čez kak teden...Pred HIST. sem jedla KT, tako da ..mogoče je to user posted image ....sicer imam blage bolečine....

clock-img

23.02.2009, 19:13

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Heej,
po laparo in histero sem dobila menstruacijo 14-16 dni po operaciji - na normalen datuma za menstruacijo. Takoj po operaciji pa sem  imela še slab teden rahlo rjav izcedek.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem