cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev po odstranitvi pregrade

clock-img

31.12.2008, 13:33

clock-img

*lena*

pencil-img

84

zanima me koliko in koliko časa ste krvavele po operaciji pregrade. sama sem krvavela prve 3 dni malo več potem pa se je omirilo samo na rjavi izcedek. po 13 dneh sem pa začela spet krvaveti, kri je sveža in jo je kar nekaj.
kakšne izkušnje imate ve s tem.

prosim na odgovor!!!!

Lena

clock-img

31.12.2008, 13:42

clock-img

capka

pencil-img

12

Jaz sem v bolnišnici zelo malo krvavela,pa tudi kasneje nič sem, pa imela naslednjo menstruacijo kar precej močno.

clock-img

31.12.2008, 13:46

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Krvavela sem 5 dni zmerno, 6. dan sem spet zakrvavela močneje (to so mi tudi napovedali, nekaj v zvezi s KT, ki sem jih jedla pred operacijouser posted image ). Potem pa še tri dni čisto malo. M sem dobila 32. dan, s tem, da je bila operacija 6. dan ciklusa. Prva M je bila normalna in neboleča.

Kateri dan ciklusa pa si imela operacijo? Bi to že lahko bila M?

clock-img

31.12.2008, 13:49

clock-img

*lena*

pencil-img

84

ravno to me zanima. ker sem imela operacijo na 12 dan po prvim dnevu menstruacije. Redna menstruacija naj bi bila (ce nebi imela operacije) cez 4 dni. ali je lahko ze menstruacija ali je samo vmesna krvavitev? malo me je postalo strah...

Lena

clock-img

31.12.2008, 16:30

clock-img

capka

pencil-img

12

Če si med operacijo jemala  stediril m oziroma potem,ko si prenehala z jemanjem po parih dneh nastopi krvavitev.Potem je verjetno to to.

clock-img

31.12.2008, 17:02

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Pred operacijo sem jemala stediril M,krvavela zelo malo skoraj nič.Krvavela sem samo kak dan ,saj sem imela še zadnji daN M ko sem bila operirana ,potem sem pa naslednjo M dobila normalno kot bi jo morala na 28 dan

lena:mislim pa da je bila to tovja normalna M glede na datum ,samo da ti je 4 dni pohitela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

31.12.2008, 20:44

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
lena:mislim pa da je bila to tovja normalna M glede na datum ,samo da ti je 4 dni pohitela

Se strinjam, kar brez skrbi v novo letouser posted image .

clock-img

08.01.2009, 12:55

clock-img

Anonimen

lahko vprašam kako se ta operacija imenuje? laparoskopija?

clock-img

08.01.2009, 13:00

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

histeroskopija oz histeroskopska operacija

clock-img

08.01.2009, 14:06

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

no, vidim da je že urša odgovorila

clock-img

08.01.2009, 14:12

clock-img

Anonimen

hvala punce user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem