cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvavitev se ne ustavi

clock-img

06.01.2009, 11:44

clock-img

*lena*

pencil-img

84

operacijo, odstranitev pregrade sem imela pred 14 dnevi. nekaj časa vmes nisem krvavela sedaj pa sem spet začela par dni nazaj samo rjavo kri, sedaj pa spet svezo. zanima me ,e je to že mogoče menstruacija. ker naj bi jo normalno (brez operacije) dobila danes. samo, upam, da ni kaj drugega. ker sem brala, da ima veliko punc po operaciji in pred prvo menstro velike bolečine, jaz pa nimam skoraj nobenih.

kaj menite? ne jem nobenih tabletk. a ima takera podobno izkušnjo? ali je katera dobila menstruacijo prej kot pa v enem mesecu in brez bolečin??

prosim za pomoč!!!!

Lena

clock-img

06.01.2009, 11:57

clock-img

sončekm

pencil-img

98

Jaz kar mislim, da bi lahko bila že user posted image , čeprav sama take operacije nisem imela, ampak lahko da je!

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

clock-img

06.01.2009, 12:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: *lena*
zanima me ,e je to že mogoče menstruacija. ker naj bi jo normalno (brez operacije) dobila danes

A veš kako pravijo - če zgleda kot pes in laja kot pes, potem je zelo verjetno pesuser posted image . Tole ne more biti drugega kot M. Jaz sem jo dobila točno na tisti dan, kot bi jo brez operacije (operacija ne posega v hormonski ciklus) in prav tako nisem imela popolnoma nobenih bolečin. Tako da kar brez skrbi!

clock-img

06.01.2009, 12:24

clock-img

*lena*

pencil-img

84

o Jančika hvala! potem pa je pomojem res menstruacija!!! sem kar boljse volje! lep dan

Lena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem