writing-img

krvni test

clock-img

02.02.2010, 11:49

clock-img

korinca

pencil-img

380

punce mene pa zanima, ali nam krvni test krije zavarovalnica, ali je zadeva samoplačniška. vidim, da vse tukaj opravljate teste za domačo uporabo.  pred leti, ko sem bila prvič noseča si šel po zamudi user posted image enostavno k g., ta te je poslala v laboratorij in to je to.  kako pa je zdaj s tem?

clock-img

02.02.2010, 11:58

clock-img

andreja_p

pencil-img

430

pozdravljena! Ne vem pa mene tudi zanima kak je s tem? Meni tudi zamuja od 24.1. pa test je negativno pokazal.Moram pa še en teden počakat je rekla sestra pri ginekologu. Kako je pa s tabo? Koliko časa ti zamuja? Imaš kakšne znake nosečnosti?

Lep dan

clock-img

02.02.2010, 12:01

clock-img

talika81

pencil-img

2233

če greš sama do laboratorija, mislim, da je potrebno plačat. če te da pa tvoja G, pa ne.

nej me punce porpavijo - tiste, ki so že bile.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

02.02.2010, 12:07

clock-img

korinca

pencil-img

380

čau Andreja. Nimam še zamude. Zanima me pač kar tako, ker mi je glede na to, da pravzaprav plačujemo mesečno premijo zavarovalnici neumno kupovati teste, če mi pripadajo. Evro tu , evro tam. Rajši kupim hčeri nove copate, če me razumete user posted image

clock-img

05.02.2010, 16:34

clock-img

andreja_p

pencil-img

430

Pozdravljene! Naj vam povem da sem dobila krvavitev,sam ne vem če je to user posted image ker me prsi pa jajčniki nič ne bolijo.
Sicer je pa to tudi mogoče. Tako da gremo od začetka z partnerjem ko mine user posted image . Upam da nama v tem krogu uspe.

Lepo vas pozdravljamuser posted image

clock-img

05.02.2010, 17:29

clock-img

korinca

pencil-img

380

Andrej p, torej brž se pofočkat na temo ne pričakujemo marca user posted image

Pa seveda srečno takrat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem