cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvni test nosečnosti

clock-img

16.01.2008, 16:53

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Živjo punce,

zanima me, koliko stane, če greš v laboratorij na krvni test nosečnosti?
Ali ti lahko pokaže nosečnost tudi pred izostankom menstruacije?

Hvala za pomoč.

Kalaxy

clock-img

16.01.2008, 17:07

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Mislim, da tam nekje kot če bi kupila CB- se pravi nekje 10 €

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

16.01.2008, 17:23

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Še nekaj: kako hitro pa dobiš rezultat?

clock-img

16.01.2008, 17:24

clock-img

Anonimen

V eni uri.user posted image

clock-img

16.01.2008, 18:21

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Ja mene tudi ti zanima. Se lahko dela to tudi v katerem koli zdravstvenem domu in ali je ta krvni test bolj zanesljiv?

clock-img

16.01.2008, 18:32

clock-img

Anonimen

Ne delajo tega v vsakem ZD. Za Gorenjsko vem, da ga opravljajo v Kranju in na Jesenicah-bolnišnica.
V Ljubljani pa na večjih mestih-klinični center, stara porodnišnica in morda še kje.Je pa to najbolj zanesljiva metoda za ugotavljanje nosečnosti.

clock-img

16.01.2008, 18:50

clock-img

Anonimen

a se lahko to dela že pred izostankom M?

clock-img

16.01.2008, 19:08

clock-img

Anonimen

Bolje počakati na zaostanek.Nima smisla delati pred zaostankom menstruacije.Naj zamuja vsaj kakšen dan.

clock-img

17.01.2008, 11:32

clock-img

ina82

pencil-img

272

jaz sem ga delala dva dni pred izostankomuser posted image , rezultate dobila po pol urah, dala 10eur, sem pa iz Mb in so mi ga naredili na Fontani

clock-img

14.09.2008, 16:32

clock-img

kejt2

pencil-img

339

Ali enako velja tudi za navaden (urinski) test (npr. CB)? Namreč zanima me, če lahko preverim že pred izostankom user posted image , ali sem noseča, če obstaja sum za to?
Oziroma z drugimi besedami, koliko dni od spočetja mora miniti, da se nosečnost že pozna na testu- bodisi krvnem ali urinskem? Kateri pokaže prej, če sploh?

LP,
Kejt

clock-img

14.09.2008, 22:07

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

mislim, da je čisto vseeno, če narediš kar CB, ker pokaže že takoj, ko je bHCG, torej nos. hormoon cca. 10, nato ti pa vsakih 48 ur narašča za x2 vse do konca 3 mesecev. Sej piše na CB škatlici, kdaj ti že pokaže, preveri. Če ne pa počakaš dan, dva in narediš. Brezveze zapravljat cajt in živce. Kar sproščeno...

clock-img

16.09.2008, 12:38

clock-img

kejt2

pencil-img

339

Sem prebrala navodila pri CB. In pravi, da lahko test narediš že 4 dni pred pričakovano user posted image , a je zanesljivost le malo pod 50% in se z vsakim dnem stopnjuje, do prvega dne pričakovane  user posted image , ko je praktično 100% (ne vem, ali je 98 ali 99%).
Sama sem teden dni pred user posted image , tako da ne vem, ali sploh ima smisel... Gre pa zato, da imam tak čuden občutek v trebuhu in križ me neznansko boli, pa želim izključit tudi to možnost.

LP,
Kejt 2

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem