writing-img

krvni test za nosečnost

clock-img

12.12.2007, 09:23

clock-img

Anonimen

Ali katera ve-  je možno krvni test za nosečnost opraviti pri splošnemu zdravniku (ki ga imam slučajno danes) ali moram nujno h ginekologu... ali pa če je samoplačniški... že pri prvi nosečnosti so bili razni babycheck in clearblue-ji negativni in mi pokazali nosečnost šele v 7 tednu... sedaj zopet ni M od nikoder, testi pa spet negativni... jaz pa kašljam kot nora in si ne upam nobenega zdravila vzetuser posted image

clock-img

12.12.2007, 09:25

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Lahko ti tudi osebni zdravnik da napotnico v laboratorij! kar vprašaj ga

clock-img

12.12.2007, 09:25

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po moje lahko. V vsakem primeru ti kri vzamejo v laboratoriju, ali te pošlje G ali osebni.

clock-img

12.12.2007, 09:30

clock-img

Anonimen

Ma sej to... jaz imam G na Ginekološki kliniki, tam pa najprej preden jih prikličem, se skregam s  sestro, da me naroči prej kot čez 6 mesecev, potem čakam kake 3 ure na pregled.... katastrofa... moram G zamenjat... je šla moja prejšnja v penzion in imam zdaj kar eno, ki pa je tko tko... ni mi pustila prav prijetnega vtisauser posted image

clock-img

12.12.2007, 10:46

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

odvisno, kako je pri vas ne vem...mene osebni zdravnik ni hotel dati na napotnico! bolje, da greš kar samoplačniško se ti vsaj ne bo treba preganjati z zdravniki!!

clock-img

12.12.2007, 11:29

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Če imaš pregled pri svojem osebnem jo kar povprašaj. Mislim, da ti ne bo delal težav in ti bo napisal napotnico.

Če pa smem vprašat katero G pa imaš na gin. kliniki? 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

12.12.2007, 11:30

clock-img

Anonimen

Pa grem lahko samoplačniško v ZD? Koliko pa stane test? Sej to tud meni ni nič lušten... plačuješ to zavarovanje kot blesav, potem pa enkrat na leto obiščem zdravnika, ti pa nočjo testa naredit... no sej ne smem bit še jezna, ker še ne vem kaj bo... amapk splošno stanje zdravstva je pa katastrofalno... čeprav sem gledala zadnjič Moorev film o zd.varstvu v Ameriki, tam je šele štalauser posted image

clock-img

12.12.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

Evo, sem našla en laboratorij, Adria LAb na PArmovi v Lj- prideš na tešče, daš kri in plačaš 11€... to je to, brez koplikacij...hvala punce!

clock-img

12.12.2007, 11:54

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Sem ti mislila predlagat, pa si skor nisem upala, tam daje tud Reš svoje pacientke!! Komot greš tja samoplačniško!!

clock-img

12.12.2007, 13:20

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Če imaš dobre odnose z osebnim zdravnikom/co, ti bo tudi ta dal/a brezplačno napotico. Pravzaprav bi ti jo morali dati ; navsezadnje je tudi nosečnost povezana z zdravstvom.
Drugače pa se cena samoplačniškega krvnega testa očitno razlikuje. Sama sem dala "borih" 6 EUR. Je pa res, da ga nisem delala v LJ temveč v njeni okolici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem