cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krvomočnica-speeeeet....:)

clock-img

06.01.2005, 13:59

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

halo punce

mene pa zanimajo izkušnje tistih ki ste pile čaj krvomočnice-smrdljičke....Je kaj pomagal, ste po njem kmalu zanosile ali je to bolj tko-vreževerna zadeva....:)

clock-img

06.01.2005, 15:28

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Jaz sem jo res pila, ampak ne zato da bi zanosila ampak mi jo je mami kupila, ker baje pomaga tudi pri vseh ženskih problemih. Imela sem namreč težave z nerednimi menstruacijami, ful bolečinam med menstro in vnetji nožnice... Hudo, sem imela vsega že dost! Pa sem jo pila in res, težave so postopoma izginile (tudi zato ker sem obiskala še homeopata), potem sem pa še zanosila, načrtovano seveda.
Lahko da pomaga, tudi če psihično, saj ponavadi je ravno v tem največji problem...

clock-img

06.01.2005, 15:33

clock-img

manja11

pencil-img

102

Jaz sem jo pila, ampak efekta ni. Pijem jo še naprej, ker ima številne dobre lastnosti tudi splošno za organizem.

clock-img

06.01.2005, 19:51

clock-img

miska2004

pencil-img

635

kje se pa dobi ta čudežni čaj???? Jaz bi ga tud....

hvala :rozica:

clock-img

06.01.2005, 19:55

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Miška, nevem od kot si. Sem iz Celja, pri nas se dobi v Botopu, sem pa slišala, da ga v LJ kupiš na tržnici.

Tinka

clock-img

06.01.2005, 19:58

clock-img

miska2004

pencil-img

635

O hvala Tinka, sm iz LJ, tko da bom mal pogledala na tržnici.

lep večer ti želim, in seveda :modri::roza:

clock-img

06.01.2005, 20:00

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hvala enako:rozica:.
Mamo debato mal viši, prit pa se pridruž:)

Tinka

clock-img

07.01.2005, 08:58

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Čao,

jest jo pijem že ene 3 mesece v prvi polovici ciklusa; imam občutek, da so se mi normalizirale menstruacije in postale močnejše (debelejša maternična sluznica). Vsekakor ti škodovati ne more - poskusi!

LP, :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem