writing-img

krvomočnica

clock-img

21.01.2011, 17:32

clock-img

Anonimen

Včeraj zjutraj sem imela še samo par kapljic M, potem pa nič več, zato sem danes štartala s krvomočnico. Spila sem 1 šalčko po požirkih, zdaj zvečer pa se mi spet vlije M kot zmešana. Je to narobe, normalno? Bi mogla še kak dan počakat? Naj preneham s čajem?

clock-img

21.01.2011, 19:14

clock-img

krisv

pencil-img

246

Med menstruacijo naj se ne bi pila. Počakaj, da se neha in potem nadaljuj do naslednje. 

clock-img

21.01.2011, 19:17

clock-img

tedi2

pencil-img

131

IZVIRNO SPOROČILO: krisv

Med menstruacijo naj se ne bi pila. Počakaj, da se neha in potem nadaljuj do naslednje. 

se podpišem

clock-img

22.01.2011, 09:16

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Med menstruacijo je res ni priporočljivo pit, ker lahko povzorči obilnejše krvavenje.

< Sporočilo je popravil smeška83 -- 22.1.2011 9:17:36 >

clock-img

22.01.2011, 09:35

clock-img

Anonimen

Saj nisem pila med M, sem počakala, da je minila. In zdaj ko sem začela pit, se je spet nekaj vlilo, ne vem če je to M ali krvavitev, zato ker je M trajala 5 dni, kot ponavadi. Čaj sem začela pit 7 dan. 6 dan je bilo le kake 3 kaplje na tamponu. 

clock-img

22.01.2011, 16:55

clock-img

beba75

pencil-img

623

Prenehaj jo piti in počakaj da ta krvavitev mine. Če pa boš krvavela več kot dan ali dav in če bo to zeeeloo obilno z mogoče kakšnimi krči ali bolečinami tam spodaj pa takoj k zdravniku. Nekaj potem ni uredu.
Drugače pa počakaj kašen dan po prenehanju krvavenja in potem začni z krvomočnico. Saj ne bo nič narobe če jo začneš ptit dan ali dva pozneje.

clock-img

25.02.2011, 07:00

clock-img

sarar

pencil-img

1230

punce, kot veste, je zdrava prehrana že na splošno velik dejavnik z ogromnim pomenom v našem življenju. ko smo nosečke, še toliko bolj saj s tem vplivamo tudi na zdravje naših pikic. če vas zanima kaj več, mi pošljite zs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem