writing-img

kt cerazette

clock-img

17.01.2013, 20:41

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Cerazette sem jedla 1 mesec, po 1 škatlici sem jih prenehala jemat! Cel mesec jemanja sem imela krvavite in tudi sedaj ko jih že 14 dni ne jemljem so še vedno krvavitve prisotne(za mali dnevni vložek), menstre pa od nikoder! Ima katera takšne izkušnje? kako je po prenehanju, kdaj se potem vzpostavi ciklus? kdaj lahko pričakujem M?

clock-img

17.01.2013, 23:04

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Jaz imam takšno izkušnjo, s tem da sem šla do gin na pregled in mi je tabletke menjala za Logest.
Trajalo je slab mesec da sem imela M enako kot prej oz da se mi je spet vzpostavil normalen ciklus.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

18.01.2013, 13:30

clock-img

AURSKA

pencil-img

21

L.P.
Meni pa je ginekologinja predpisala tabletke Qlaira, ki bi jih morala začeti jemati na prvi dan menstruacije. Sedaj pa ne vem ali jih naj začnem jemati že sedaj ko sem dobila rjavkast izcedek ali naj počakam na pravo menstruacijo, ki bi naj nastopila v parih dneh. Ali katra uporablja Qlairo za zaščito in kako ste zadovoljne s temi tabletkami (saj veste razpoloženje, glavoboli...).

clock-img

18.01.2013, 15:06

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: AURSKA

L.P.
Meni pa je ginekologinja predpisala tabletke Qlaira, ki bi jih morala začeti jemati na prvi dan menstruacije. Sedaj pa ne vem ali jih naj začnem jemati že sedaj ko sem dobila rjavkast izcedek ali naj počakam na pravo menstruacijo, ki bi naj nastopila v parih dneh. Ali katra uporablja Qlairo za zaščito in kako ste zadovoljne s temi tabletkami (saj veste razpoloženje, glavoboli...).

Lahko ti samo povem kaj je meni svetovala gin, in sicer naj počakam na prvo pravo M (ne samo izcedek).

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

18.01.2013, 15:34

clock-img

Anonimen

Sploh ni treba čakati. Lahko jih vzameš pred M ,ampak potem se moraš dodatno zaščititi ( 1 teden )

clock-img

18.01.2013, 23:13

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Po prenehanju jemanja Carazette sem prvo M dobila po 6 tednih, naprej pa normalno na 4 tedne...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem