writing-img

kt in možnost zanositve

clock-img

03.02.2009, 12:21

clock-img

Anonimen

imam eno vprašanje glede kt...sej vem da mi ne morete poveat če sm noseča, me pa zanima če imate kakšne izkušnje v zvezi s tem.
zaradi spleta nesrečnih okoliščin nism pojedla prvih treh kt v škatlici - torej sm nrdila ubistvu 10 dnevni premor. četrto sm potem pojedla, tisti dan pa sm imela tudi spolne odnose, vendar ni prišlo do izliva v nožnico. po tem sm imela nekakšne bolečine v sp.delu trebuha. sedaj, kakšnih 14 dni za tem me prsi bolijo na dotik, bradavičke so občutljive (ena bolj kot druga). naslednjo m naj bi imela okoli 16.2.
a mislite da je možno, na sem user posted image ?
a se je kateri že zgoilo kaj podobnega?
je katera zanosila klub kt?

clock-img

03.02.2009, 12:24

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ja, je možno, da si noseča... počakej do 16. pa potem naredi test.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.02.2009, 12:41

clock-img

ursap

pencil-img

287

naredi test in nam sporoči rezultat. zanima pa me, ali sedaj še jemlješ tablete ali si jih nehala (ko si opazila znake)?

clock-img

03.02.2009, 12:43

clock-img

Anonimen

jih še jemljem... user posted image

clock-img

03.02.2009, 12:51

clock-img

ursap

pencil-img

287

zdi se mi čudno, da imaš znake kljub temu da ni prišlo do izliva v nožnico in da še vedno jemlješ tablete. je pa res, da je tudi predsemenska tekočina lahko plodna. na voljo imaš viola test, ki ga lahko kupiš v mullerju. je pa to test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti.

clock-img

03.02.2009, 12:54

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ne ni nujno, da si  noseča. Jaz imam točno takšne znake sedaj 14 dni po M in jem redno kt.

clock-img

03.02.2009, 12:57

clock-img

Anonimen

prezgodej se mi zdi za test...
v navodilih piše da ga lahko delaš šele 19. dan po so.
še malo bom počakala, pol bom pa probala...
sej zato sprašujem če ma gdo kšne izkušnje - če ne bi se že sama prepričala za kaj gre..

clock-img

03.02.2009, 13:05

clock-img

mika

pencil-img

6485

pa še nekaj......ko  sem zanosila nisem imela nobenih znakov.....no.. skup sem padla in sem vedla, da semuser posted image , druga pa ne. Slabosti so se začele šele po 8. tednu.

clock-img

03.02.2009, 13:10

clock-img

Anonimen

če dalj časa jemlješ tabletke potem nisi noseča in so znaki,pač ki si jih domišljaš :)

če si pa šele prvi -2 mesec jemanja KT potem je možnost,ampak tako minimalna da mislim da nisi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem