writing-img

kt problem

clock-img

09.10.2008, 09:30

clock-img

Anonimen

včeraj ko sem želela vzeti tabletko mi je ta padla v umivalnik in odtok. vzela sem naslednjo zdaj pa nevem kaj naj naprej, saj mi zdaj ena manjka?

clock-img

09.10.2008, 09:39

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ni panike, bos a pac ta mesec en dan prej menstro dobila.. to pa ni nc kej tazgauser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

09.10.2008, 11:35

clock-img

aiwich

pencil-img

161

ja itak. ješ normalno naprej vsak dan eno kot do sedaj. samo boš pač en dan prej nehala. potem pa imej namesto 7 dni 8 dni premora, da boš spet na isti dan začela jematuser posted image  nič lažjega

clock-img

09.10.2008, 13:09

clock-img

polona5

pencil-img

188

8 dni premora se ne sme imeti, sicer zašita ne deluje več. Normalno imej premor 7 dni - boš pač naprej jemala KT ob drugem dnevu kot si do sedaj. Če narediš slučajno 8 dnevni premor, moraš iz naslednjega zavitka pojesti 7 tbl (postopno vsak dan eno, da ne boš mislila vse hkratiuser posted image ), da začne zaščita ponovno delovat! Lp

clock-img

09.10.2008, 18:55

clock-img

aiwich

pencil-img

161

ja al pa en teden po 2 jemlješ potem. najbolš je ginek poklicat pa prašat. bo najbolš vedla ker ve katere tbl jemlješ 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem