writing-img

kuža na baterije

clock-img

17.11.2008, 14:57

clock-img

0509d

pencil-img

42

Moja 3 letnica je nora na kužke...seveda prave, ker si pa pravega ne moremo privoščiti imamo že polno stanovanje plišastih kužkov. Zdaj pa bi ji rada kupila takšnega na baterije, ki hodi, laja,....pač kot pravi kuža.
kje bi lahko kupila kakšno lepo kepico.

hvala za odgovore

clock-img

17.11.2008, 16:46

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem naši lani vzela tako mucko,ki prede,mijavka,renči,se skloni...zgleda,kot taprava,ko smo meli obiske so vsi mislili,da je pravauser posted image
Smo jo pa vzeli v trstu-Torri"d Europa in,če me spomin ne vara so meli tudi kužke,je za it pogledat,ker ponavadi imajo Italijani ful takih igrač,ki jih tukaj ne najdešuser posted image

clock-img

17.11.2008, 20:52

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

V soboto sem jih videlav Baby centru.

Moj starejši sin ga želi od Dedka mraza. 

clock-img

18.11.2008, 09:44

clock-img

ninini

pencil-img

356

Mi smo lani kupili Pipi maxa kužka in je še vedno aktualen -hodi ,pije,lula,laja....

clock-img

18.11.2008, 11:56

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi imamo Pipi max-a.
V Baby centru prodajajo interaktivne kužke (lajajo in mahajo z repom), stanejo pa 39€.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 18.11.2008 11:58:09 >

clock-img

21.11.2008, 11:03

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Eno vprašanje na temo interaktivnih kužkov :)
Naša 4 letnica si ga tudi želi, vendar imamo doma še eno deklico staro 1.5let, ki je nora na kužke... In ona ga bo verjetno dobesedno vlačila po rokai - in ji bo tudi verjetno kdaj na tla padel. Pravi kuža se postavi na nogice - ta pa verjetno ne user posted image

Zanima me namreč - koliko so te kužki kaj občutljivi, oz ali se hitro polomijo?
Dajte malo napisat lastnice Pipi Maxov in podobnih kužkov, kakšne so kaj vaše izkušnje -prosim :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem