writing-img

kuhanje, pečenje ...

clock-img

03.05.2009, 15:54

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ali svojim 1letnikom hrano prekuhavate ali jim na vsake toliko ponudite kaj pečenega ali ocvrtega (seveda ne preveč mastnega)? moja je stara preko 1leta, pa sem že naveličana kuhanja posebej. user posted image

clock-img

03.05.2009, 16:00

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Naša je že pri ene 8ih mescih jedla, kar mi jemo. Posebej smo kuhali samo ko smo začeli z uvajanjem GH (tm ene 3 mesce). K sreči ni na nič alergična.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

03.05.2009, 16:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

z osmimi meseci je jedel vse.

...vox populi...

clock-img

03.05.2009, 19:06

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

jim na vsake toliko ponudite kaj pečenega ali ocvrtega (seveda ne preveč mastnega)? 

Kako pa je lahko ocvrto ne preveč mastno?user posted image

Sicer pa je naša pri enem letu jedla isto kot midva, s tem, da sva tudi midva nekoliko prilagodila prehrano, ker je alergik. Poleg tega sem pri kuhi prenehala uporabljati pekoče začimbe (poper, curry,ipd). Moram pa reči, da midva že prej nisva jedla nekega junk food-a. Po mojem mnenju je tako: če itak jeste kvalitetno, potem ni nobene potrebe, da bi za otroka pri tej starosti kuhala posebej.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

03.05.2009, 19:26

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Naša je že pri ene 8ih mescih jedla, kar mi jemo. Posebej smo kuhali samo ko smo začeli z uvajanjem GH (tm ene 3 mesce). K sreči ni na nič alergična.

enako...

Ampak vse kuham manj slano in začinjeno. Je pa res praktično vse. Pazim le toliko, da jo pri pohanih zrezkih drobtinice stran poberem in dam le meso. Ta vikend je poskusila tudi čevapčič in je bila navdušena (ampak ji ga seveda nisem dala, samo malo za poskusit). Aja, stara je 10 mesecev.

clock-img

03.05.2009, 19:56

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaz našemu ta malemu ne kuham že lep cajt posebaj, pa ima danes 15 mesecev. itak tudi mi ne jemo kej preveč cvrtega in pečenega, se malo bolj potrudim, da nardim kako zelenjavo, ko je vikend in ta mali ne je v vrtcu, ker itak tudi tam vse živo jejo od rižote, do pečenke, pa do pašte, no včasih tudi kako mineštro.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

03.05.2009, 21:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

z osmimi meseci je jedel vse.

Enako.

clock-img

03.05.2009, 21:35

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ali svojim 1letnikom hrano prekuhavate ali jim na vsake toliko ponudite kaj pečenega ali ocvrtega (seveda ne preveč mastnega)? moja je stara preko 1leta, pa sem že naveličana kuhanja posebej. user posted image

moj pri 1 letu je kosilo, ki ga kupim v šoli in to vse po vrsti. No, kar mu ni všeč izpljune, ampak je to zelo redek pojav. Ocvrtega mu ravno ne dajem, ker niti v šoli tega ne delajo. Drugače pa je nor na joto, bobiče, fižolove mineštre....vse kar je podobno mineštri...pa golaž in polenta je zakon.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

04.05.2009, 13:19

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

moj pri 1 letu je kosilo, ki ga kupim v šoli in to vse po vrsti. No, kar mu ni všeč izpljune, ampak je to zelo redek pojav. Ocvrtega mu ravno ne dajem, ker niti v šoli tega ne delajo. Drugače pa je nor na joto, bobiče, fižolove mineštre....vse kar je podobno mineštri...pa golaž in polenta je zakon.

Tudi pri nas user posted image
Drugače pa je nekje pri 9m začela jest vse kar jemo mi, razen kakega pohanega ne.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

04.05.2009, 13:31

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

če ti je vse, zakaj ne. naša niti pod razno ne je vsega kar jemo mi. solate so ji prav bljak recimo. trenutno živi primarno od juhic.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem