writing-img

kuhinja

clock-img

19.11.2009, 09:46

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

rabla bi nasvet ali ima katera to kuinjo???

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174441

zanima me ali je dosti velika za 3 leta starega, če jo imab katera doma.pa če se jo splača???

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

19.11.2009, 10:38

clock-img

lenca1

pencil-img

423

Naša ima podobno, ki je enako visoka kot ta iz BC (85cm), dubla pa jo je sedaj za 2. RD. Se mi zdi, da je za 3.letnika tale kuhinja mogoče malo prenizka. Našo že vidim, da počepne na kolena, da odpre pečico in tudi velikokrat se igra zelo sklonjeno nad to kuhinjo.

Boljša varianta je vsekakor kuhinja od Smoby-ja-Tefala, ki je višja (mislim, da je visoka 100cm) in se lahko tudi večji igrajo z njo. Zdej je ravno v akciji v E.Leclercu za 45€ (v Pikapolonici pa je znižana iz 80 na 60€). Od prijateljev hčerka jo ima in je ful dobra, ima polno dodatkov, najbolj mi je pa res všeč to, da je višja od ostalih.

Zgleda pa takole: http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/otroske-kuhinje-in-dodatki/smoby-kuhinja-studio-tefal-elektronska/242953032160242959

clock-img

19.11.2009, 12:23

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mi imamo ravno tako... jo je dobila za 2.roj. dan, vendar je bila še premala da bi se z njo igrala in je samo razmetavala... sedaj pa mali razmetava, ona pa še ne zna spravit za sabo :=))

osebno mi ni všeč... kljukice se stikajo, premalo prostora, vse pada dol, malo rukneš pa se zvrne...... če bi jo imela še 1x za kupit bi precej razmislila...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

19.11.2009, 22:27

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Sem jo videla, ampak je po mojem mnenju precej nestabilna in osebno je ne bi kupila (prisegam pač na lesene kuhinje:) Ampak če ti kaj pomaga tale info- v Toy's R us v Celovcu sem videla akcijo ene kuhinje, ki se mi je zdela kar simpatična (seveda plastika spet) in boljša od tele ki je tukaj. Pobrskaj po njihovi spletni strani...Ko boš iskala dodatke, pa vabljena k nam...(beri podpis:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

19.11.2009, 22:41

clock-img

Krotilda

pencil-img

5

Jaz sem za moje tri vnučke kupila tole:
http://www.step2.si/kuhinje-c-3.html (Sanjsko kuhinjo)
in jo moram zeloo pohvalit :
- stabilna
- dovolj velika, da se vsi trije igrajo skupaj
- veliko dodatkov
Je višji cenovni razred, vendar vredna vsakega centa.. .Če sem pa prav videla, imajo pa sedaj ravno na kuhinje neko akcijo.

< Sporočilo je popravil Krotilda -- 19.11.2009 22:42:26 >

clock-img

20.11.2009, 08:26

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

Krotilda ta vaša mi je zelo všeč. Mi smo Miklavžu pisali za kuhinjo. Prinesel jo bo pa iz neckermanna. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

clock-img

20.11.2009, 08:34

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

o lepaaaaaaaa je tale sanjka ja.

samo malo predraga.

bom pa šla ja v tojsa pogledat res.pa pomoje bom res kar leseno.ker tele plasitke je res že preveč.

je bla mogoče katera gor pa je kaj takega vidla?

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

23.11.2009, 13:26

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

clock-img

23.11.2009, 20:50

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Sori ampak tole je pa dolgcajt!

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

24.11.2009, 10:23

clock-img

heli23

pencil-img

119

Mi imamo pa ravno to iz ikee in je prav fajna, kompaktna in nič dolgocajtna! Zaj če se nič ne oglaša še ne pomeni da je zanič kuhna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem