writing-img

kuhinja

clock-img

13.12.2009, 22:41

clock-img

15.7.

pencil-img

341

pozdravljene, zanima me nekaj glede kuhinje, ... kaj je bolj steklokeramična navadna ali inukcijska ali kombinirana?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

13.12.2009, 23:20

clock-img

lex

pencil-img

6532

indukcija

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

14.12.2009, 08:25

clock-img

Anonimen

Indukcija, itak. Je povsem primerljiva s plinskim kuhališčem, hitra, lahko se čisti, minus je edino cena ter posebna posoda (z magnetnim dnom).

clock-img

14.12.2009, 09:24

clock-img

Anonimen

Čim večji plinski štedilnik user posted image ... recimo takle:

user posted image

Ko bom velika in imela veliiiko dinarčkov, si ga bom privoščila ... itak je pa hrana skuhanana indukciji bistveno slabša (po nekih bio vrednostih) kot na plinu .... sem mi zdi da gre vrstni red takole: Najboljša je skuhana nad ognjem, potem je plin, potem elektrika, potem indukcija in nazadnje, najslabša na v mikrovalovki.

clock-img

14.12.2009, 09:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

itak je pa hrana skuhanana indukciji bistveno slabša (po nekih bio vrednostih) kot na plinu .... sem mi zdi da gre vrstni red takole: Najboljša je skuhana nad ognjem, potem je plin, potem elektrika, potem indukcija in nazadnje, najslabša na v mikrovalovki.

To pa verjetno čist res zaradi močnega magnetnega polja, čeprav razlike sama nisem opazila, pa kuham pol na peči na drva, pol na indukciji. Sama sem se bolj spraševala, kakšne dolgoročne posledice pušča magnetno polje na naših celicah. Sicer je velika večina usmerjena v posodo, pa vendar...
Indukcija je super z vidika udobnosti za uporabnika, meni je pa npr. fajn, ker imam mini tajni kuhinjo in ni prostora za plinsko bombo.

Drgač pa mi je sanjsko kuhališče 5x plin na steklokeramiki. Enkrat in the future user posted image .

clock-img

14.12.2009, 09:38

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js mam kombinirano 2 indukciji in 2 steklokeramični..mam to polščo mau več kot eno leto in če bi se še enkrat odločvala bi definitivno izbrala samo indukcijo..me vem če sem 10x kej skuhala na električni..mah kje..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

14.12.2009, 11:45

clock-img

ivao1

pencil-img

267

tud jz sem že o tem razmišljala..kakšn štedilnik, no in nekak me vedno bolj vleče da bi steklokeramiko  kombinirala z plinom...zna  bit problem če ni elektrike..ker si potem praktično brez štedilnika.

clock-img

14.12.2009, 11:46

clock-img

Angel_Tian

pencil-img

1114

večno bom ostala zvesta plinu (seveda na steklu)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

clock-img

14.12.2009, 11:47

clock-img

ivao1

pencil-img

267

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Čim večji plinski štedilnik user posted image ... recimo takle:

user posted image

Ko bom velika in imela veliiiko dinarčkov, si ga bom privoščila ... itak je pa hrana skuhanana indukciji bistveno slabša (po nekih bio vrednostih) kot na plinu .... sem mi zdi da gre vrstni red takole: Najboljša je skuhana nad ognjem, potem je plin, potem elektrika, potem indukcija in nazadnje, najslabša na v mikrovalovki.

všeč mi jeuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem