writing-img

kuhinja v obliki črke U

clock-img

16.08.2007, 10:28

clock-img

Anonimen

Vem, da sem enkrat nekje videla slikco od takšne kuhinje, sedaj jo pa ne najdem..user posted image user posted image

Ima katera takšno kuhinjo? Kako se obnese??

Jaz nikakor ne morem nikamor hladilnika postavit.user posted image user posted image user posted image . Tako, da prosim za kakšne slikce..

clock-img

16.08.2007, 10:32

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Slikice ti žal ne morem pripopat, ker kuhinje še nimamo, bo pa tudi naša v obliki črke U.  Visok element s pečico in hladilnik bomo imeli na koncu enega kraka. o bile pa res slike v eni starejši temi, ki je pa že zbrisana.

clock-img

16.08.2007, 10:42

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Mi imamo kuhinjo v obliki črke U, meni je všeč, na tako sem navajena od majhnega. Pri nas je sicer vmesni prostor ozek (110 cm), problem je le, če imam odprta vrata pomivalnega stroja, da potem ne morem odpreti omarice na nasprotni strani. Prostostoječi hladilnik pa je na koncu enega kraka.

clock-img

16.08.2007, 10:46

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

da ti vsega ne pišem, pusti mail, pa ti lahko pošljem našo sliko U kuhinje :)

yeah, thats me ;)

clock-img

16.08.2007, 10:47

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Moja mami ima tudi kuhinjo v obliki črke U. Je prav fajn, ker v kote lahko daš šaro user posted image . No moja mami ima v enem kotu mikrovalovko, v drugem pa stojalo za brisačke in folije.

Hladilnik je pa na koncu daljšega kraka, ker na koncu drugega je prehod v jedilnico. Zraven hladilnika je 20 cm omarica čez celo višino, potem je pa pečica v višini prsi. Potem se pa začne pult, ki gre do konca. Na spodnjem delu črke U je štedilnik, pod njim pa veliki predali, kar je prav fajn za posodo. Na drugem, krajšem delu je pa korito pa pomivalc zravn.

Meni je kuhinja prav všeč, sploh, ker sem jaz dala idejo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

16.08.2007, 10:56

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi jo tud imamo na U - s tem, da je v L z zgornjimi elementi, preostali del pa samo spodnji (in ni šank varianta!) in meji na jedilnico user posted image

clock-img

16.08.2007, 11:02

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Mi imamo kuhinjo v U. Ce zelis ti lahko popoldan, ko pridem do slikic, posljem kaksno na ZS.

Nam se super obnese in sem vesela, da smo se odlocili za taksno izvedbo (smo imeli dve opcije). 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

16.08.2007, 13:59

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz mam tudi na u.....meni se dobro obnese.

...vox populi...

clock-img

16.08.2007, 22:43

clock-img

cokolada

pencil-img

13

Lahko prosim še meni slikico na    coko_lada@email .si    - trenutno iščem ideje za hiško. HVALA

clock-img

17.08.2007, 08:18

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

biba če želiš se lahko zmenmo pa pridem pogledat kak plac maš za kuhno pa jo lahko pol narišemo, ene par izvedb pa boš sama vidla sam dons ne jutri pa si lahko vzamem čas

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

17.08.2007, 09:10

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz imam tudi kuhinjo v obliki črke U in sem ful zadovoljna. Čeprav je prostor bil mali, smo uspeli spravit noter čisto vse potrebnouser posted image  Slikice pa imam v albumu...tako da lahko pogledaš...

Lp

clock-img

17.08.2007, 20:35

clock-img

muha1

pencil-img

666

Ellie zelo lepo. Dopadejo se mi te tople barve sob, naredi domače user posted image

clock-img

17.08.2007, 22:04

clock-img

ellie

pencil-img

1403

muha1 hvalauser posted image  sem mislila zdaj dodat slike spalnice (je zdaj čist drugačna...tudi barva) pa očitno ne gre...skos javlja napakouser posted image No pa kdaj drugič...

Lp

clock-img

18.08.2007, 17:56

clock-img

k1

pencil-img

1649

tudi mi imamo na U in sem zelo zadovoljna.

clock-img

18.08.2007, 21:33

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi imamo tudi U obliko, pošlji mi mail, da ti pošljem sliko! je čisto nova kuhinja in se odlično obnese!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem