writing-img

kuhinjska napa

clock-img

15.07.2007, 22:46

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Ker nujno rabimo novo, me zanimajo vaše izkušnje z napami - oziroma na kaj moram biti pozorna pri nakupu le-te.

clock-img

16.07.2007, 07:02

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

imeti mora čim večji pretok zraka (beri nad 500 m3/uro), drugače ne bo nič vlekla.
Vse ostalo se mi zdi glamur....

clock-img

16.07.2007, 09:06

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

o hvala za info. Ker bi res rada, da dobro vleče, izgled mi niti ni tolk grozno pomemben, pa nisem vedela kaj iskat. Trgovcem pa itak ne verjamem preveč, pravih trgovcev, ki bi ti znali kaj pametnega svetovat itak skoraj več ni.

Poleg pretoka še kaj pomembno - npr a je pomembno al ima 1 al 2 motorčka?

clock-img

16.07.2007, 10:08

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Pa malo glej na obliko. Jaz imam doma oglato napo in sem že neštetokrat udarila z glavo vanjo ...

clock-img

16.07.2007, 14:41

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

jaz tudi. Ampak a niso vse oglate user posted image

clock-img

17.07.2007, 08:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Midva sva kupila novo napo od Etisa, tako s šipo. Če se boš slučajno odločila za tako napo (nima ostrih robov), glej, da bo imela gumbe nad šipo in da bo spodaj brez roba. Ker midva sva pregledala ogromno nap in edina ta se mi je zdela dokaj normalna, ker pač samo obrišeš šipo in je. Če ima pa spodaj pod šipo rob in gumbe, zna biti pa zelo zajuser posted image no za čiščenje.

Jaz sicer nisem ravno navdušena nad napo, najraje bi bila kar brez, ampak pač sem se vdala v usodo (ker mož jo je hotel na vsak način imeti) in sem gledala tudi na obliko, ker se mi zdi, da je povsem drugačna kuhinja, če je notri lepa napa.

clock-img

17.07.2007, 10:26

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

no, mi smo imeli sedaj tudi eno etisovo, ampak sem se velikokrat udarila z glavo prav ob šipo user posted image , ker sem jo imela kar konstantno ven in je nisem zapirala, sedaj pa se ogrevam za izvlečno (upam, da jo bom pospravljala in mi bo to prihranilo kako buško).

clock-img

20.07.2007, 08:58

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Meni pa so nape (tudi) del dekorja kuhinje. Mi jo imamo v kotu, Electroluxovo s šipo, stala celo premoženje, ampak sem zadovoljna. Je lepa in odlično dela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem