writing-img

kvaliteta mlečnih kašic

clock-img

20.11.2007, 22:44

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Pozdravljene!

Ali morda katera ve - so Millupine mlečne kašice (rižolino, gresolino varianta) v Mullerju enake tistim, ki jih imajo v recimo Šparu, BC,...? Ali je tudi tukaj kakšna "fora" v tistih za vzhodne in zahodne trge?
Je mogoče kakega user posted image  pri istem okusu pri enih zvijalo in pri drugih ne?
Najlepša hvala za odgovore.

K_a_t_i

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

21.11.2007, 08:19

clock-img

NAJA.Z

pencil-img

3

Žal ne vem ali te zadeve držijo tudi pri drugi hrani.
Mi pa je enkrat prijateljica povedala da je razlika med italijansko in poljsko NUTELLO.
Ker sm mislila da blefira sem se odločila sama preveriti. Kupila sm italijansko, poljsko in nemško.
In RES, nism mogla verjet. Italijanska je bila najboljšega okusa.
Mislim da je razlika in da ena fora mora bit.

l.p

clock-img

21.11.2007, 08:48

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Saj lahko vidiš po deklaracijah, če so napisane po češko, poljsko, romunsko... V glavnem v jezikih vzhodne Evrope ali so napisane v francoščini, angleščini... te pa so delane za zahod, tako lahko preverjaš za koga je delano.

clock-img

21.11.2007, 10:08

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka

Saj lahko vidiš po deklaracijah, če so napisane po češko, poljsko, romunsko... V glavnem v jezikih vzhodne Evrope ali so napisane v francoščini, angleščini... te pa so delane za zahod, tako lahko preverjaš za koga je delano.

Ja, ampak mene ne zanima, če so delane za drug trg, temveč če je med njimi razlika.

No, če katera vendarle ve, se priporočam.
Hvala.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

21.11.2007, 12:18

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Jaz sem imela Milupino riževo kašico, ki se meša z vodo (že vsebuje nadaljevalno mleko), kupljeno v Avstriji, v Mullerju in v Mercatorju, pa nisem opazila nobene razlike user posted image .

clock-img

21.11.2007, 14:13

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz zaenkrat nisem opazila kakšne razlike, vsaj bolj očitne ne...

clock-img

21.11.2007, 17:56

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Ok, hvala punce user posted image .
Včeraj me je malo zaskrbelo, ko sem dala Žigu po dolgem času spet eno iz Dm pa se je po 2h urah zbudil (se mi je zdelo, da ga napenja). Ampak potem je blo vse ok, tko da zgleda ni blo to to.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

21.11.2007, 20:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nisem opazila spremembe.

clock-img

22.11.2007, 14:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.11.2007, 17:37

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

A je to zdej modna muha...tut pralni praški, plenice,.... v Mulerju so kao boljšiuser posted image ...no ja sam verjett je treba

Ja pa glih plenice in pralni praški so pa res boljši. Lahko kej prebereš o tem (prašek konkretno ima druge sestavine not - manj fosfatov). Nutella recimo je pa drugačna, zdej al je boljša al slabša je pomojem stvar okusa. Pač drugo mleko... Sej Laško pivo je tud v Slo in na Hr drugačno pa je kao enako. Zaradi različne vode. Tko da - mene ta del, okus, ne zanima. Izključno kvaliteta.
Pa kot že rečeno, Žiga zdaj prenaša oboje kašice dobro in ni več panike.
Hvala za pomoč!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

23.11.2007, 09:45

clock-img

Anonimen

Men se zdi vse isti klinc.user posted image

clock-img

23.11.2007, 11:56

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Nisem opazila kakšnih sprememb.

clock-img

27.11.2007, 08:42

clock-img

darcicaa

pencil-img

26

Jaz bolj zaupam Muellerjevim kašicam. Je razlika, opazi se tud pri pleničkah Pampers, Nutela je boljš, čokolade Milka so boljš....in pa tudi cenej:)
Na prvi pogled so kašice videt enake, mogoče je malo bolj mleta ta iz Muellerja.
Lp

clock-img

27.11.2007, 08:46

clock-img

Bubilu

pencil-img

294

Ajajajajaj! Sorry, sam morm tko komentirat. Sej so ble tud Hippove mlečne formule v Mullerju boljše dokler niso v njih odkrili smrtonosnih bakterij...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

clock-img

01.12.2007, 21:25

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Se moram še jaz oglasit! Že večkrat preverjeno: razlika je očitna! Pri Aptamilu se to vidi že po sami barvi. Mi zato kupujemo v Mullerju in smo zadovoljni. Nekateri pa razlike ne opazijo in v tem tudi ne vidim problema. Vsak po svoje. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem