writing-img

lažni popadki

clock-img

06.03.2009, 09:55

clock-img

Anonimen

sem noseča 37tednov.včeraj sem imela neko špikanje,in šraufalo me je...zvečer sva z mojim user posted image ...za 2 ure me začelo šraufati in trdi trebuh...zjutraj me pa je ene 2krat tako močno da sem kar user posted image ....vem da so to lažni,ampak že trajajo vso noč in zdaj me tudi šraufa kot bi mogla na blato..a je možno da zarad sexa?

clock-img

06.03.2009, 09:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem noseča 37tednov.včeraj sem imela neko špikanje,in šraufalo me je...zvečer sva z mojim user posted image ...za 2 ure me začelo šraufati in trdi trebuh...zjutraj me pa je ene 2krat tako močno da sem kar user posted image ....vem da so to lažni,ampak že trajajo vso noč in zdaj me tudi šraufa kot bi mogla na blato..a je možno da zarad sexa?

mislim, da je možno, da ti zaradi seksa otrdeva trebuh...sicer pa pojdi do gin. pa naj pogleda kaj je...sicer pa si že v 37 t tako, da ni panike...držim pesti, da bo vse ok...

clock-img

06.03.2009, 10:55

clock-img

anny1

pencil-img

414

Zdravo,
ni rečeno da so lažni- lahko da zaradi prekomerne aktivnosti, so se začeli sprožati popadki, ki pa še niso redni, če je zelo hudo in te je strah pojdi do G da se te pregleda, naredili bodo ctg in biš takoj vedela kaj je in kaj ni. Če so krči dokaj redni in z enakimi presledki nevem na 15 min potem to niso več lažni in če si ti pojavlajo konstantno,
tako da če je tako potem raje pojdi do G, ki bo lahko pogledal kaj je.
lp in srečno

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

06.03.2009, 10:58

clock-img

Anonimen

niso v intervalih.je malo minilo,ampak še vedno me šraufa kot bi dobila menstriuacijo..saj bomo videli

clock-img

06.03.2009, 13:52

clock-img

tia12

pencil-img

883

Je kaj novega?

TAJ - 10.4.2009

clock-img

06.03.2009, 16:18

clock-img

Anonimen

nič novega.le da me hrbtenica boli ko user posted image .bova danes še enkrat slončala da pospešimo zadevo-ker po moje se začenjauser posted image

clock-img

08.03.2009, 08:53

clock-img

cupacups

pencil-img

255

vcasih lahko (po vecini) pri teh tednih user posted image sprozi porod..tak da svojo G vprasaj malo o tem in povej kaj se je zgodilo..ker ko mas obcutek da te tisci....da te boli...da te tisci na blato...user posted image takrat se prepravlja na porod...se crevo automatsko samo scisti...no ne v vseh primerih, je pa to to

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem