writing-img

lakiranje kamnov

clock-img

17.06.2009, 20:13

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Čao!

Ker sta moja dva mulca nora na kamne imamo doma pravi kamnolom. Zdaj zbirata "samo" lepe kamenčke, ampak na veliko. Ker so eni res lepi, bi jih radi obdržali za okras. Problem je v tem, da so zares lepi samo ko so mokri. IN jaz bi jih zato polakirala, da bi bili ves čas v svoji lepi barvi. Ker je lakiranje s čopičem zelo zamudno delo, me zanima, če obstaja kak lak, da jih samo pošpricam in je enak učinek?? Se pravi da bo obstojno.

clock-img

17.06.2009, 20:28

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Obstaja lak v spreju, jaz sem ga zadnjic kupila v Sparu (od Prometeja). Samo ne vem, ce bo "moker" efekt.

clock-img

18.06.2009, 01:17

clock-img

flora1

pencil-img

89

ja, lak je bolj za obstojnost, se mi zdi

clock-img

18.06.2009, 01:28

clock-img

tame

pencil-img

154

Jaz sem tudi zbirala kamenčke...jih še vedno no. Nekatere sem prebarvala kar z lakom za nohte (prozornim) in so ful lepi. Je pa res zamudno...

clock-img

18.06.2009, 08:27

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ja, saj temu bi se rada izognila - laku za nohte. iščem bližnjico user posted image

clock-img

20.06.2009, 09:38

clock-img

pinfek

pencil-img

35

ce

hobi trgovine npr. v Ljubljani imate Antus, Prometej...
imajo lake v spreju, ki so lahko sijajni, mat... torej če bi uporabili sijajni lak bi dobili kamenčke s sijajem (mogoče bi bil efekt podoben mokremu)
poizkusite in boste videli, če bo efekt primeren

clock-img

21.06.2009, 15:26

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

lak za les...je super..bleščeče-moker efekt....tist k na njem piše za barvanje jadrnic:)...no sliš se smešn..sam dobiš pol litra za 4€...je za velik kamnčkov..pa res os lepi pol.:)user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem