writing-img

laminat

clock-img

11.10.2007, 09:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Kako cistite laminat? Jst se ga ne znam lotit,da ne bi blo vse flekast?user posted image

clock-img

11.10.2007, 09:13

clock-img

Anonimen

Ja, to tako je, fajn, a ne. Moja sestra je probala že vse živo, ampak ji do sedaj, v 7 letih, ni uspelo.

clock-img

11.10.2007, 09:13

clock-img

dory

pencil-img

8852

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, to tako je, fajn, a ne. Moja sestra je probala že vse živo, ampak ji do sedaj, v 7 letih, ni uspelo.

user posted image user posted image se dober,da ga ma sam tamal v sobi user posted image

clock-img

11.10.2007, 09:30

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Moj nasvet,kuhinjska krpa na metlo voda in ajax.
Ga pa dvakrat na leto našpricam z pronto za pohištvo in lepo s suho krpo zglancam,(pa takoj spet z mokro serveto obrišem)ker drugače je mastno in se poznajo stopinje.
Ne se mi smejat ampak nimamo pa čisto nič flekavega laminata.Prej je pa blo za kozlat kak je bil grd.

clock-img

11.10.2007, 09:38

clock-img

Anonimen

Še nism najdla pametne stvari za to sranje. Se mi niti ne da več iskat. Dam raj rolete dol da sonce direkt ne sveti pa ni vidt. Laminata pa itak nikoli več nikamor ne dam.
Enkrat je blo mal boljš k sm ga umila z črnim čajem.

clock-img

11.10.2007, 10:02

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jaz sem pa prej čistila z Emsalom za laminat,sedaj pa sem začela uporabljati podobno čistilo,ki je tudi cenejše in se ga da vsaj začasno očistiti(user posted image ).To je čistilo za laminat,ki se kupi v DM-Denkmit-laminatpflege.
Drugače pa ga tudi jaz, laminat seveda, za otroške sobe tudi odsvetujem.

clock-img

11.10.2007, 10:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sedaj pa res ne vem, ali sem jaz slepa ali pa res ni nič narobe z našim laminatom??' Jaz ga čistim z navadnim čistilom za posodo, torej "cetom", po domačeuser posted image . Vsa ta čistila za pranje posode vsebujejo dovolj "razmaščevalcev", da resnično nimam občutka, da se težko čisti ali pa da ostajajo fleki.

Saj pravim...mogoče pa potrebujem očala..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.10.2007, 10:10

clock-img

Anonimen

Marogica a imaš velike površine, pa direktno sonce gor? K pr men tud ni videt če je v senci, k pa sonce gor posvet pa....user posted image

clock-img

11.10.2007, 10:18

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Marogica a imaš velike površine, pa direktno sonce gor? K pr men tud ni videt če je v senci, k pa sonce gor posvet pa....user posted image

To govorim za en prostor v piceriji, ki je bila prej naša kuhinja in jedilnica, torej dnevno v uporabi n tudi precej hitro se je zamazal. Laminat je enobarven, svetlo sive barve, brez teh "lesenih črt". V tem prostoru sta dva okna in je svetlo, res pa, da se nisem ravno zavzela, če sonce direktno sije. Sem pa vedno brisala z...saj ne znam opisat...ne z močotom, temveč s tstim, ko se da krpa na "metlo", in ima "vrtljivo" glavo. Upam, da razumete, kaj sem mislila...user posted image  Pa fejst sem ožela krpo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.10.2007, 10:54

clock-img

poliloni

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: žigolino

Moj nasvet,kuhinjska krpa na metlo voda in ajax.

Ne se mi smejat ampak nimamo pa čisto nič flekavega laminata.

tudi jaz ga samo z močotom in Ajaxom čisti in še nisem opazila kakšnih flekov in podobnega.
Mi je pa laminat že čisto na splošno bljek, ker mi tako hladno, plastično deluje... je pares, da je že kar nekaj let v tem stanovanju, tako da najbrž delajo sedaj že veliko boljše laminate...

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

11.10.2007, 11:30

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jaz ga pucam samo z vodo in je najboljše. Kakšen flek tu pa tam je, vendar se to na svetlobi, proti soncu vidi tudi na parketu ali kateri drugi gladki površini. Mi imamo laminat po večini stanovanja, razen v spalnici, otroški sobi in veži, pa smo kar zadovoljni.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

11.10.2007, 11:35

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz ga vsake kvatre pobrišem z unimi mokrimi krpami za po tleh iz DM-a. V zeleni pakungi so user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

11.10.2007, 11:44

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Emsal laminat,po potrebi še na koncu s suho coto!Mamo ga po celem in ni flekast!
Se pa pozna,če se ne posuši do konca pa greš po njem-full fleki!!

clock-img

11.10.2007, 12:55

clock-img

dory

pencil-img

8852

sem drgnila na kolenih s cunjo in ajaxom...s tem,da so me vsi opozarjal,da ce bom kej dost mocila laminat,da mi bo shodu...zato cvikam in res ne vem s cim...bom probala, par idej ste mi ze dale..tenk ju alluser posted image

clock-img

14.10.2007, 09:10

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

sem drgnila na kolenih s cunjo in ajaxom

no tole sem jaz počela 3 leta pol mi je pa res dokurčlo ker imamo 120 m2. In vse to na kolenih vsak teden 1-2x preglancat.
Nou wejuser posted image

In sem kupla neko kovinsko palico v katero se spodaj vpne krpa posebna za laminat. Jo namočim v ajax (seveda razredčen z vodo) in ščistim pa moram priznat da je res lep brez flekov. Imam pa ta zeleni ajax za dom.
Je pa res da imam v otroških sobah hrastov laminat in jedosti boljši kot ta javoruser posted image user posted image user posted image user posted image  (nikada više) ki ga imam drugod po stanovanju-je dost slabši in se vsaka pika pozna jaz pa kr po coto in pucat. Sem kr živčna če kajna tleh ležiuser posted image

clock-img

14.10.2007, 10:12

clock-img

Anonimen

pa o kašnih flekih vi to govorite. js sem očitno slepa-?

clock-img

14.10.2007, 22:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mogoče je pa kaj odvisno od vrste laminata, ker veliko ljudi pravi, da ni nikjer nobenih flekov..
Pri nas imamo za tla L.O.C (to je čistilo za tla od Amwaya)..po njem se tla zelo lepo svetijo..potem pa ponavadi še s suho krpo pobrišem, pa je. Nimamo pa laminata, ampak parket.

clock-img

15.10.2007, 08:25

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Mogoče je pa kaj odvisno od vrste laminata, ker veliko ljudi pravi, da ni nikjer nobenih flekov..
Pri nas imamo za tla L.O.C (to je čistilo za tla od Amwaya)..po njem se tla zelo lepo svetijo..potem pa ponavadi še s suho krpo pobrišem, pa je. Nimamo pa laminata, ampak parket.

Parket je lakiran in lak se sam po sebi sveti, laminat pa ali je mat ali pa ima vsebnost sijaja. In ta mat laminat je za en k****, ker ga nikako rne moreš obrisat da bi se svetil in potem se od krpe poznajo madeži-fleki kjer se suši. No vsaj pri nas je bilo tako.

clock-img

15.10.2007, 08:29

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Sedaj pa res ne vem, ali sem jaz slepa ali pa res ni nič narobe z našim laminatom??' Jaz ga čistim z navadnim čistilom za posodo, torej "cetom", po domačeuser posted image . Vsa ta čistila za pranje posode vsebujejo dovolj "razmaščevalcev", da resnično nimam občutka, da se težko čisti ali pa da ostajajo fleki.

Saj pravim...mogoče pa potrebujem očala..user posted image

Pri nas je tudi tako. Sva pa takrat vzela malce dražji laminat in zdaj ga imava že 5 let in se prav dobro obnese. Trenutno ga pa čistiva z eno zadevo, ki spušča paro. Prej pa Frosch ali Emsal.

clock-img

15.10.2007, 08:29

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

KIKI, smotrnost MAT laminata je, da se ne sveti....ampak ima matiran videz.

Sma pa mi2 z mojim vzela za v kuhinjo en precej drag laminat, ki ga ima kolegica - MAT videz, pa nima problemov. Je pa res da uporabla čisila od Amwaya. Kako se bo pa pri nas obnesel, pa čez nekaj mesecev.

clock-img

18.10.2007, 20:59

clock-img

Anonimen

samo z vodo in se kr obnese,nevem no jest sm kr zadovoljna                        pa ne sme bit full umazana voda veckrat je treba menjat vodo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem