writing-img

laminati

clock-img

23.05.2009, 16:06

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

kako pogosto mokro čistite laminate in s čim? malo mi jih je škoda kar naprej , me zanima kako je to pri vas?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

23.05.2009, 16:14

clock-img

water lily

pencil-img

806

Vsak teden.
Samo z mikrokrpo in vodo, ker so drugače čist flekasta tlauser posted image .
Komaj čakam da leti laminat venuser posted image

clock-img

23.05.2009, 16:43

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

omaj čakam da leti laminat venuser posted image

kaj bote pa sedaj dali noter?

(a camus)

clock-img

23.05.2009, 17:50

clock-img

ona

pencil-img

3685

Malo amoniaka v vodo,pa se super očisti,ni nobenega fleka.Amoniak se pa dobi le v Italiji,pri nas ga nisem še zasledila,no mogoče v kakšnem eurospinu bi se ga dalo najtiuser posted image
Jaz sem ful zadovoljna z laminatom in ga ne menjam,sicer ga imamo le v sobah,ma je ful ureduuser posted image

clock-img

24.05.2009, 19:02

clock-img

malania

pencil-img

613

Jaz sem v merkatorju (pa ga imajo tudi drugje) dobila eno čistilo prav za laminat, pa vlijem malo v vodo in pobrišem.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

24.05.2009, 19:49

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Emsal, imaš prav za laminate.

Sej so res lepi laminati, ma jaz tudi komaj čakam, da naberem dinarčke, da leti ven na hodniku in bomo dali plošlice - gres.

Čakamo pa da naberemo dinarčke, ker mamo zdej tudi leseno ograjo in stopnice, pol bo pa kovana.

Jaz ga pomivam enkrat na teden. Eni tudi les ne pomivajo, parketa in vse kar je lesenega, samo sesajo, ma meni je to ogabno, ker se lih tako umaže in je tudi les potrebno prat.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

24.05.2009, 19:50

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Malo amoniaka v vodo,pa se super očisti,ni nobenega fleka.Amoniak se pa dobi le v Italiji,pri nas ga nisem še zasledila,no mogoče v kakšnem eurospinu bi se ga dalo najtiuser posted image
Jaz sem ful zadovoljna z laminatom in ga ne menjam,sicer ga imamo le v sobah,ma je ful ureduuser posted image

Uf amonijak pa smrdi kot kuga. pa ne mi rečt, da uni ta Profumato, kej boljše diši. ker mi ne.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

25.05.2009, 14:30

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

imam 15 let star laminat v dnevni. mokro čistim 2-3 x letno. ne vem zakaj naj bi ga bolj pogosto.

čistim s prontom in močotom. pa ni nobenih flekov. mogoče uporabljate preveč agresivna čistila in se odstranile zaščitno plast (tako kot pri keramiki, kjer bolj kot čistiš bolj se apnenec prime). ali pa so včasih delal malo bolj kakovosten laminat.

clock-img

25.05.2009, 20:13

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

imam 15 let star laminat v dnevni. mokro čistim 2-3 x letno. ne vem zakaj naj bi ga bolj pogosto.

vsaka ti čast, user posted image kje ga pa mate, ker v kuhinji ga je sigurno treba bolj pogosto, pa lahko še ne vem kako pazim se sigurno kaj napaca, se pa trudim da počistim samo napacano in ne cele kuhinje...

(a camus)

clock-img

25.05.2009, 20:26

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

1x na teden ali pa celo 1 x na 2 tedna ga pomijem s parno metlo.

Sva pa tako zadvoljna z laminatom, da ga bova mogoče tudi v hišo dala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem