writing-img

lana38, krtek in ostale

clock-img

29.06.2011, 10:19

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Leto je naokoli in začnem hoditi v službo. Mali raste in je iz dneva v dan bolj navihan.

Kako čas beži. Nikoli se ne bi mislila. Se mi zdi kot, da bi rodila včeraj, mali pa bo drug mesec dopolnil 1 leto. Da ne govorim kako je na koncu bilo hitro nosečnosti. Če se sedaj spomnim nazaj, ko sem mislila, da ne bom nikoli mamica in sedaj lahko rečem, da je to res nekaj najlepšega kljub temu, da so na momente tudi trenutki, ki niso lahki.

Upanje res umira zadnje in ne sme se človek predati. No, sedaj sama pri sebi razmišljam, če bi imeli mogoče še enega kljub vsemu kar sem dala čez. Se splača!

clock-img

01.07.2011, 13:31

clock-img

lana38

pencil-img

6327

natasarobi, le pogumno naprej, če se odločiš še za nega user posted image !user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz trdim, da se splača.
Čas pa res hitro beži. Naš Tim je star že 3 leta in pol. Čet 2 leti gre že v šolo. Pa se mi tudi zdi, da je bilo včeraj, ko sem ga rodila. Da ne govorim o Blažu, ki gre jeseni že v 9. razred.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem