cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lanski dopust

clock-img

17.01.2009, 10:17

clock-img

Anonimen

Lani 5.5.2008 sem šla v porodniško.Do porodniške sem bila v bolniški.To se pravi,da leta 2008 nisem delala.Zdej me pa zanima,ali bom lahko koristila lanski dopust,ko se mi porodniška zaključi?V službi se kar nekaj zgovarjajo.

clock-img

17.01.2009, 10:33

clock-img

U*

pencil-img

162

Mislim da ti po zakonu ne pripada, ker si bila na bolniški.
Smo prinas imeli en tak primer pa ji takrat cc.5 nazaj ni pripadalo če se je pa kaj spremenilo pa ne vem.

clock-img

17.01.2009, 10:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila lansko leto celo na porodniški. Propade mi ga sorazmerni del 11 dni, ker bi ga mogla koristiti v tekočem letu, ostali dopust pa lahko koristim. Ne vem pa, kako je po vaši kolektivni pogodbi.

clock-img

17.01.2009, 10:41

clock-img

U*

pencil-img

162

A ja če ti pa pripada potem pa ti ga morjo dat.
Ja sej pomojm ga ona ni dobila zato ker jo ni blo več kot eno leto.

clock-img

17.01.2009, 10:45

clock-img

Anonimen

Najprej hvala za odgovore.
Ja sej sm jst tud čula,da bi mi ga nej šlo 11 dni v nič.Ampak moj šef trdi drugače.Sej se bom itak pozanimala na inšpektoratu,ker se mi zdi škoda,da ga ne bom mogla koristit,ker se vsak dan pozna,če si več z otrokom.Nisem pa vedela,da je od kolektivne pogodbe odvisnuser posted image Na te zadeve se ne spoznam.

clock-img

17.01.2009, 10:59

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Pripada ti ves lanski dopust, ki ga moraš izkoristiti do 30,6,2009, prav tako ves letošnji. Pripadata ti tudi oba regresa. Če ga lani nisi porabila nič, ti ga res 11 dni propade.

< Sporočilo je popravil potepinček -- 17.1.2009 11:00:32 >

clock-img

17.01.2009, 11:52

clock-img

Anonimen

Hvala potepinček,sem se ravnokar z eno pogovarjala,ko malo več ve o teh zadevah in mi je isto povedala.Hvala še enkrat.user posted image

clock-img

17.01.2009, 11:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Lani bi morala dobiti odločbo za dopust in regres. Propade ti tistih 10 dni, ki bi jih morala koristiti, pa jih nisi mogla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem