writing-img

laparaskopija in hist

clock-img

14.09.2006, 10:28

clock-img

OLja80

pencil-img

3

lep pozdrav vsem

jst sem bila vceraj prvic na kliniku v lj, in me je dr.drobnic poslal na lap in hist. dobila sem napotnico, da se narocim in kotrac tablete. veliko tega sem ze prebrala tukaj ampak me zanima, kaj je s to zaporedno st., pojma nimam kako pa kajuser posted image

clock-img

14.09.2006, 11:36

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

JA ogromno punc čaka na tole operacijo in zaporedna št. je tvoja št. v vrsti čakajočih.Ko bo prišla tvoja št. na vrsto te bodo obvestili, traja pa to 2-3 mesece.A so ti akj rekli kdaj naj bi prbližno blo?

clock-img

14.09.2006, 12:29

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Živjo, jst sm v petek tudi dobila zaporedno številko (61) in mi je naročila, da v oktobru prvi dan menstruacije pokličem in bom zvedela, kdaj imam datum posega.  Lahko pa tudi še 1x pokličeš in ti bo sestra vse razložila.

clock-img

17.09.2006, 11:05

clock-img

OLja80

pencil-img

3

Nic mi niso se rekli. Res pa je, da me je strah, zelo strah. Slisla pa sem, da hister, ni dobra za tiste punce ki niso se rodile. Kaj ti menis o tem?

clock-img

17.09.2006, 12:16

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Histeroskopija  je edino v to tvegana, da se lahko začneš prezgodaj odpirat. Jaz sem zanosila takoj po drugi histero, pa sem zdaj že 26. tednov noseča z dovjčki, nič se bat boš bližje svoji želji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem