writing-img

laparo

clock-img

22.05.2009, 14:25

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,
pred 14 dnevi sem imela poseg (laparo) zaradi IMN in so mi odstraili en jajcevod.... po kolikšnem času lahko začnem delati spet na user posted image ? pregled pri G imam čez 14 dni, sestra od G pa mi noče nič povedati (pravi, da mi bo vse pojasnila G na pregledu)...
po kolikšnem času od operacije naj bi dobila user posted image ? sedaj še vedno malce krvavim.... splošni zdravnih mi je predpisal 14 dni bolniške, tako da grem naslednji teden že v službo-je to prekmalu?
Kakšna sploh je možnost za ponovno zanositev?
če ima katera podobno izkušnjo in je pripravljena o tem poklepetati oz. dati kakšno informacijo, bom zelo vesela!!!

Lep vikend!

clock-img

22.05.2009, 14:45

clock-img

Anonimen

Meni so odstranili jajcevod. Glede zanostitve po tem posegu, priporočajopočakati 6 mesecev. Če je drugi jajcevod zdrav, potem lahko zanosiš. Lahko sicer traja malo dlje, vendar večinoma uspe. Če ne, pa pomagajo z zdravili- klomifen...... Srečno.

clock-img

23.05.2009, 10:28

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Jast sem mela samo laparo bre odstranitve jajcevoda.
Prvo M sem dobila točno na tisti datum kot prej. Na bolniški sem bila z posegom vret 20dni. Na user posted image  pa sem lahko začela delat po prvi M.

clock-img

27.05.2009, 12:35

clock-img

m.m.

pencil-img

1

Pozdravljene  user posted image   ,
Ali je mogoče kateri znano ali pri posegu laparo obstaja večja verjetnost da bi po posegu lahko imela samo enega user posted image
hvala
Lep pozdrav

clock-img

27.05.2009, 15:25

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ne po laparo imaš lahko tudi več user posted image . Tako mi je rekel G seveda če je vse Ok še naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem