writing-img

laparo in histeroskopija

clock-img

14.08.2011, 14:55

clock-img

mitrije

pencil-img

9

Vem sicer da je bilo že mnogo rečenega o tem, me pa vseeno zanima če ima katera že otroka in je šla šele po tem na operacijo. Imam sicer 3leta staro punčko in grem konec tega meseca na operacijo. Vsi se mi čudijo, ja kako pa to da šele zdaj. in da niso tega naredili že pred prvim otrokom?

clock-img

15.08.2011, 11:44

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Stanje se lahko poslabša tudi kasneje (jajčniki). Oz. lahko rodiš otroka s pregrado, v drugo pa ne uspe. Sklepa, da so te dohtarji dali na operaciji, ker bi rada še enega otročka, pa ti ne rata.
Ko sem bila jaz na tej operaciji, je biala z mano v sobi ena ženska, ki je imela že dva otroka, v tretje pa ni šlo.

clock-img

14.09.2011, 19:50

clock-img

13baby

pencil-img

35

ojla....

jaz imam doma že punčko,pa sva se z mojim trudilal več ko eno leto in nič....
13.10...sem mela datum za laporo in historo...stem da sem danes vse opodvedala ker sva včeraj zagledala user posted image ...tak me je presenetilo da še danes ne dojamem da ssem noseča in to brez operacije,ker imam pregrado in delno zamašene jajčnike,samo pregrado sem že imela pri prvi...tako da ne ubupajte imejte upanje in ne misliti veliko na otroka,uživajte v seksu....pa še ena mala spodbuda,ki je pripomogla k zanositvi mojim ppijateljicam in mislim da tudi meni....po seksu držite  noge v zrak približno 15 minut,mogoče se sliši smešno...samo deluje....

vsem želim veliko sreče.....

clock-img

15.09.2011, 15:48

clock-img

Monaco

pencil-img

54

Čestitke za tako srečo  !!!
user posted image

clock-img

22.09.2011, 08:38

clock-img

13baby

pencil-img

35

monakica saj bo tudi tebi uspelo samo upanje moraš imeti... čeprav je včasih hudo,sploh ko si nekaj zelo želiš in ti ne rata ... za vsakiga enkrat posije sonček sreče....

clock-img

23.09.2011, 16:51

clock-img

lunainzvezde

pencil-img

65

13baby, čestike user posted image Lepo nosečnost želim!

Sama imam čez 2 tedna operacijo. Zanima me, na kateri dan user posted image , ste imele operacijo?

clock-img

30.09.2011, 15:06

clock-img

13baby

pencil-img

35

meni so rekli da nekje 3 ,4 dan menstruacije,ne sme biti močna ,mora biti pa malo ali pa vsaj izcedki....odvismo kako dolgo maš in kako močno....

pa veliko sreče ....držim pesti

clock-img

03.10.2011, 19:53

clock-img

lunainzvezde

pencil-img

65

Hvala, 13baby! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem