writing-img

laparoskopija 28.11 v mb

clock-img

24.11.2005, 19:02

clock-img

saša80

pencil-img

452

punce pozdravljene!

moram vam povedat,da grem 28.11 na laparoskopijo... pa ravno na svoj rojstni dan user posted image user posted image ..ampak za pikico vse....

upam da me spet ne preseneti krvavitev

lp saša

clock-img

24.11.2005, 19:44

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Saša saj ne bo nič hudega, boš malo bližje user posted image , pa še čist legalno boš zadeta na roj. dan, verjemi vem. Sem mela točno na roj. dan letos laparo in histero, ker so mi za dva dni prestavili.

clock-img

25.11.2005, 10:23

clock-img

Suana

pencil-img

377

user posted image user posted image user posted image user posted image saša!!!
držim pesti ,da bo vse v redu in da boš sedaj bližje svoji pikici!!lmislim nate ,sicer se pa itak vidima v bolnici !!po operaciji pa dobiš še tortico user posted image user posted image user posted image ,da boš nadoknadila ,ker v ponedeljek ne boš smela !drži se!!!user posted image user posted image
mogoče ,pa boš lahko čez kakšen mesec povedala .da je bil ta tvoj rostni dan ,ki si ga preživela v bolnici tisti ,ki ti je pomagal ,da si dobila pikico!!!
pridna bodi!!user posted image user posted image
lp Suzanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2005, 14:45

clock-img

saša80

pencil-img

452

hvala punce!!

js res upam, da mi bo ta rojstni dan in operacija prinesla eno malo pikico....

suzana, ti pa le pridi na obisk.. te pričakujem....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem